Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhány nőnek miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nőnek miért olyan fontos az, hogy mennyi pénze van a férfinek?

Figyelt kérdés
A kapcsolat és az emberi jellem szempontjából ez miért lényeges kérdés egyáltalán? A jellem nem a vagyontól függ szerintem.
2020. jún. 9. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Egyetértek, viszont az a néhány nő, akinek fontos az anyagi kérdés, nem is a jellemed miatt akar veled lenni. Mármint, bizonyos szint felett, értelemszerűen ha a mindennapi megélhetésed is kompromittálva van, az más, az mindenkit zavar, de úgy értve, hogy aki a "luxusra" vágyik, annak hótmindegy lesz, hogy mennyire vagy jó fej és értelmes. Ez is egy tök jó szűrő egyébként, te tartalmas, érzelmes kapcsolatot keresel, jobb is, ha már az elején kiderül, hogy ők meg nem.
2020. jún. 9. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Ezerszer le lett írva, hogy ha egy minimum szint megvan, akkor nem fontos. Senki nem akar ingyenélő, pötsvakaró óriáscsecsemőt, akit 30+ évesen is az anyja szolgál ki és az ő pincéjében tervez élni a feleségével és a gyerekeivel is.
2020. jún. 9. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
A jellem nem a vagyontól függ, de egy közös élet és család igen. Mivel nőként nekem kell otthonmaradni a gyerekkel/gyerekekkel pár évet, hiába van jó fizetésem mérnökként, ez el fog veszni arra a pár évre, amíg otthon vagyok. Mivel a gyerekkorom nélkülözéssel telt, a gyerekeimnek sokkal jobb jövőt szánok, ezért tanultam annyit hogy jól fizető állásom legyen és ezt biztosítani tudjam majd a gyerekeimnek. Ha a férfi nem hasonlóan kitartó, szorgalmas, ambíciózus, akkor össze se illünk. Ha pedig ezek a tulajdonságai megvannak, akkor legalább egy jólfizető állása lesz, ha nem is saját lakása/háza, ami nem elvárás hogy legyen, közösen összehozzuk, elvégre ha a családot is közösen tervezzük, akkor a terhek is közösek.
2020. jún. 9. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Mert néhány nőnek ez a legfontosabb, ennyi. Miért ezekkel foglalkozol? A normális réteg csak azt várja el, hogy legyen benned némi ambíció saját magaddal kapcsolatban és képes legyél önállóan eltartani magad.
2020. jún. 9. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért szép számmal akadnak olyan férfiak is, akiknek fontos, hogy egy nőnek mennyi pénze van. Már csak azért is, mert ha ők nem keresnek jól és családot akarnak, akkor egy jól kereső nőre van szükségük.

Nekem van egy 27 éves barátnőm akit rendre otthagynak a 200 körül kereső férfiak, mert keveset keres. Igaz ezt nem mondják így ki, de amikor családalapításról meg összeköltözésről van szó, akkor utalgatnak rá, hogy mit tud beletenni a közösbe.

2020. jún. 9. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Bizonyos szinten a jellemtol fugg az anyagi helyzet, egy anyagilag nulla embernek altalaban a jelleme is kifogasolhato. Pl nem megoldasra torekszik, hanem kifogasokat gyart, es hasonlo. Megelegszik a kozepesen szar dolgokkal.

Eleg szuk az a reteg a nok kozott, akik milliomosokra vagynanak, de egy normalis eletszinvonalt mindenki elvar, es nagyon sokszor a no boven tudja hozni a felet, vagy akar az egeszet is. Es nem mindenki akarja mindig allni a ferfi reszet is mindenben, amit o egyedul megengedhetne maganak. A szuper jellem nem karpotolja azt, hogy nem tudtok esemenydusan elni, illetve azt sem, ha netan gyereketek szuletik, es a nonek kiesik a normalis fizetesenek a nagy resze, akkor majd kuporogni kell, ahelyett, hogy harman ugyanolyan normalis szinvonalon elnetek, mint azelott. (A gyerek rohadt draga dolog, nemreg szuletett ismerosi korben es csak pislogtunk, amikor meseltek, hogy mennyibe kerul megvenni ezt meg azt.)

2020. jún. 9. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is erős kapcsolat van az anyagi helyzet, karrier, életben elért nagyobb dolgok és a jellem között. Aki lusta, aki nem tud a munkájába, tanulmányaiba hosszú évekig energiát fektetni az majd pont egy kapcsolaton fog minden nap dolgozni nem? Hagyjuk már. Aki még a munkahelyén se tudja hozni a minimumot amivel fejlődhetne az hogy fog fejlődni egy kapcsolatban, hogy fog bele energiát fektetni? Elárulom, sehogy. Aki nem tud kiszakadni a komfortzónájából, nem tud kiállni magáért az majd szerinted értem ki fog?

Nagyon sok tulajdonság van ami pontosan ugyan annyira kell a karrierépítéshez mint egy párkapcsolat fenntartásához. Ha a karrierben totális csőd, semmit nem tudott benne elérni, sehová nem tudott fejlődni hosszú évek alatt sem akkor egy kapcsolat fenntartásához sincsenek meg a képességei.

Senki nem vár el milliókat. De aki 6-8-10 év munka alat sehová nem haladt se karrierben se anyagiakban, aki megélni se tud egyedül azzal mégis mit lehet kezdeni? A gyerek nálam utolsó utáni szempont, nincs az az isten, hogy szüljek tehát eltartani sem kell pár hónapig sem. De rengeteg egyéb célom van, rengeteg dolog amiben fejlődni szeretnék, amit látni szeretnék, ahova el akarok jutni. Mit kezdjek egy olyan férfival aki egy kiló kenyeret nem tudna venni és ha én nem fizetek mindent akkor semmit nem tudunk együtt elérni?

2020. jún. 9. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Régebben ismerkedtem ilyen csajjal. Látványosan ment a pénzre, pedig nekem sosem volt túl sok. Követelőzött rendesen, mindenhol én fizettem, programot csinált és eljött egy forint nélkül, pedig dolgozott ő is. 1 hónap múlva kirugtam, kétszer vagy háromszor megkeféltem, nem is volt valami nagy szám, aztán ennyi.
2020. jún. 9. 16:15
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Mert ha teszem azt közös családot szeretnénk, vagy akár csak összeköltözünk, nem mindegy, hogy milyen emberrel vágok neki. Ugyanúgy nem mindegy, hogy az apjától örökölt kismillió hitellel meg alkoholproblémával akar, ahogy az sem mindegy, hogy lusta, mindenféle célokat mellőző "jóazúgy" mentalitással akar valaki elvenni.

Nyilván olyan emberrel tervezek, aki ambiciózus és pénzügyileg felelősségteljes és törekszik arra, hogy haladjon az életben.

Nem hiszem, hogy ez irreális vagy földről elrugaszkodott vágy lenne.

Sose milliárdost kerestem, hanem olyat, akivel lehet és akivel merek közös életet kezdeni, mert megbízható, keresi a fejlődés lehetőségét és nem költi a pénzt f-szságokra.

Aki pénzügyileg nem tudatos, azzal sose tudtam hosszabb távra tervezni. Elszórakoztattuk egymást pár hónapig aztán tovább álltam.

2020. jún. 9. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kinek mi az a minimumszint. Van olyan nő, akinek a 250-300 nettó is elég kezdésnek, hogy ne hajtson el a vérbe, de többség 500K alatt szóba sem áll veled, mert az már neki proli színvonal... Magyarország, az aranyásók országa :D
2020. aug. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!