Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinek nem fontos, hogy a párja a szellemi partnere is legyen?
Gondolom nem lelki támaszt keres :-)
A szerelemnek meg nincs logikája. Ha kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, szeretik egymást akkor egy ideig a rózsaszín köd miatt nem foglalkoznak azzal hogy hosszú távon hogy működik.
Akik pedig évek óta együtt vannak, ott valószínűleg érettebb a lány a koránál, lehet rá támaszkodni, számítani.
A lelki támasz és a szellemi partner közt elég nagy a különbség, lelki támasz akár 10 éves gyerekem is lehetne, szellemi partnerem kevésbé. A szellemi partner pedig nem függ attól, ki hány éves.
Arra gondolsz inkább, hogy az eltérő élettapasztalatból adódóan másra van szüksége egy 40-50 éves férfinek, mint egy 20 éves lánynak? Meglehet, ez többnyire így van, általában nem is szoktak ezek a kapcsolatok sokáig tartani. Kivételek persze vannak.
A szellemi partner számomra egy olyan embert jelent, aki hasonló szellemi színvonalon van, mint én. A lelki támaszhoz erre nemigen van szükség, de nyilván embere válogatja.
Az élettapasztalatrül pont azt írtam, amit Te. :-) Én is ezt látom problémának, nem pedig a szellemi partnerséget vagy a lelki támaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!