Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak első alkalommal nem állt fel mert annyira rágörcsölt a dologra, de 2 hónap után újra próbálkozásnál àllt mint a cövek 2 órán át akkor gondolhatom azt hogy mással gyakorolt előtte?
Inkább arra gondolj hogy egy idétlen fadrab vagy.
Miért nem segítettél neki, egy kicsit csak.
Gondolhatod. Mivel te nem voltál képes segíteni neki, ezért máshoz fordult.
Vagy csak bevett egy kék pirulát.
Nem hiszem hogy mással gyakorolt.
Attól hogy akkor először látott meztelenül jobban görcsölt mint másodjára.
Másodjára is biztos nagyon izgatott volt az egész miatt de már átlépte a határt.
Én nagyon paráztan az első alkalom előtt:) ennek 20 éve:)
A csoda szerszám csődöt mondott mert egy valóságos bombázóval sodort össze az élet… én egy átlagos srác voltam a lány meg szuper csini és szexi volt. Amikor a vele való együttlétre gondoltam készen voltam. Na de a sztori:). Azt tanácsolta a haverom aki látta a lányt, nevezzük Adrinak:) , hogy legalább 2* verjem ki a szex előtt, h tovább bírjam. Életem “legjobb”tanácsa volt.. meg is tettem. Amikor az ágyig jutottunk Adrival nem akart működni, az előtte agyon sanyargatott cerka:D
(Ekkora barom voltam) erre meg úgy beparáztam, h nem jött össze…. Lapátra kerültem.,,, ez akkor nagyon lehangolt.. persze azóta túl vagyok pár dolgon;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!