Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az órákon át tartó szexről?
Figyelt kérdés
Nekem mostanában 1-2ora az alap előjáték, szex, levezetés. Eddig leghosszabb szex este 10tol reggel 4ig . 2-3x élveztem el.2022. dec. 22. 13:56
1/14 anonim válasza:
Feleslegesen hosszú
De ha az előjáték is beleesik úgy nyíván eltart egy darabig
De mondjuk 10 óra szex azért már dúrva:D
2/14 anonim válasza:
Azt, hogy nem élvezem ezeket, bírnám, de nem esik jól, akkor meg minek?🤷♂️
34/F
4/14 anonim válasza:
Fiatalon még van rá idő, kedv, energia. Nekem egy 1 órás szex már maradéktalanul kielégítő. 43F
6/14 anonim válasza:
"1-2ora az alap előjáték" Akkor ebben a vacsora is benne van? Fözéssel együtt?
7/14 anonim válasza:
Csak fiatalon volt olyan, max huszonévesen, hogy órákon át dugtunk, de akkor már fájt a végére mindkettőnknek mindene.
8/14 anonim válasza:
Néha nagyon jó tud lenni egy ilyen kiadós.. napi szinten kívántuk egymást és volt, hogy több órás volt.. ezt hoztuk ki egymásból.. az utána következő pasi 2perces volt, hát volt hiányérzet rendesen!
9/14 anonim válasza:
Hát ha nektek úgy jó akkor nincs gond. Nekem a párom 1-2 órát akarna tökölni egy előjátékra akkor azt mondanám inkább hagyjuk a francba 😅
10/14 anonim válasza:
Minden embernek más az igénye. Volt olyan csajom akit hosszan, lassan kellett nyalni, az orgazmusig és csak ott hatoltam belé lassú dugást szerette, nem mehetett túl mêlyre 1 ettől tudott èlvezni és már aludt is. Volt az ellenkezője nyelvvel 5-6 orgazmus azt szerette ha szinte vibrál a nyelvem majd egyszercsak nègykèzlàbra ugrott és ami a csövön kifèrt kb 8-10 orgazmus mindennel együtt ő meg azt szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!