Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az órákon át tartó szexről?
Figyelt kérdés
Nekem mostanában 1-2ora az alap előjáték, szex, levezetés. Eddig leghosszabb szex este 10tol reggel 4ig . 2-3x élveztem el.2022. dec. 22. 13:56
11/14 anonim válasza:
Nem értem mi tart 3 percnél tovább.
12/14 anonim válasza:
Mások vagyunk, eltérő igényekkel. Nekem nincs igényem órákig tartó reszelésre. A túl hosszú előjátek pl nagyon idegesítő tud lenni, aktus közben meg ha már elélveztem én nem vágyom további töcskölésre még hosszasan. Az más ha egy kis pihi után újra...
31N
14/14 anonim válasza:
Max 1 óra bőven elég, de igazából a 20-30 perc nálam a komfortos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!