Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kritikán aluli szex 3 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kritikán aluli szex 3 éve tartò betegség miatt. Tartható vagy tarthatatlan dolog?

Figyelt kérdés

Barátnömnek 3 éve komoly vérnyomás-gondja van, napi 6 különbözö gyógyszert kell szednie. Az egész betegség a semmiböl jött, amikor 23 évesek voltunk. Akkor nagyon kitartó voltam, viszont a munkám miatt én Györben élek, ö meg nagyon messze, Debrecen mellett. Havonta egyszer találkozunk, amikoris az esti fürdés és villanyleoltás után az én kezdeményezésemre van szex. Lapos és unalmas. Szeretem nagyon öt, de kezdi az idegeimet örölni, hogy 3 éve nem szexeltünk egy jót (elötte pedig mennyire jo volt és változatos, most meg lépésröl lépésre ugyan az a forgatókönyv). Valahogy Probáltam vele erröl beszélni, de nem fogékony a témàra. Próbálom tartani a szenvedélyességet , de néha dapresszióba esek Györben és olyankor azt érzem, hogy ez az egész a cserben nem hagyásról szól csak. Ugy gondolom, barátnömnek nagy szüksége van ràm lelkileg, de én kezdek ebbe az egészbe belefàradni…

Mégegyszer: SZERETEM, de az, hogy 3 éve kritikán aluli az együttlétünk, az kezd kiboritani.

2022. aug. 25. 03:17
A kérdező szavazást indított:
Tartható
Tarthatatlan
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Más okból de úgy jártam mint Te!

Mielőtt megőrültem rátaláltam egy hasonló kielégületlen feleségre és azóta is tart!

Javaslom keress Te is magadnak valakit mert szex nélkül sivár az élet!

2022. aug. 25. 05:08
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Nem is hajlandó rá, azonnal kuka.....
2022. aug. 25. 05:49
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
A gyógyszerektől lehet a libidó csökkenése. Olvassgasátok át a leírásokat, szóljatok a háziorvosnak, hogy csere másikra azt ami ezeket okozza!
2022. aug. 25. 06:01
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Más dugja a barátnőd akkor.
2022. aug. 25. 09:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a gyógyszerek mellékhatása ez a barátnődnél. Nyilván őt is felőröli, biztos nem kellemes napi 6x gyógyszert zabálni, főleg ilyen fiatalon. Az is lehet hogy ettől enyhén depressziós.

Háziorvos+vérkép mindenképpkell csináltatni, női hormonokra is. És az hogy havonta 1x találkoztok se tesz jót. Azért Győr-Debrecen nem olyan extrém, talàlkozzatok félúton, de többszőr mint 1x. Kritikán aluli.

2022. aug. 25. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
azért egy olyan lépést tegyél meg legalább, hogy elmentek mondjuk 1 hétre wellnessbe vagy hasonló és nyugodt körülmények között, összezárva is próbálkoztok.
2022. aug. 25. 10:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Elöször nem értetem a dolgot, majd kb félév múlva leesett. A házidoki legutobb azt monta, hog a korházi kezelöorvos majd felülvizsgálja a lehetöségeket a legközelebbi kivizsgásnál, ami csak novemberben lesz…, de sajnos ennyi gyogyszernél ez ”normális” - szerinte.

Tudom, tudom, lehetne több találkozó is, nagyon összevissza dolgozom, sokszor hétvégén is, ö pedig hétvégén szabad. Ezért tudunk sajnos csak havi 1x találkozni.

2022. aug. 25. 10:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, ezt nem mondtam. Nyáron voltunk a Balatonon egy hetet. Össze voltunk kvázi zárva. Tökre jo volt kikapcsolodni egymással, de az 1 hét alatt 2 szex… nem sok :/
2022. aug. 25. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldöntened hogy mennyit vagy még hajlandó várni rá hogy hátha jobb lesz. Nagy tisztelet ha kivárod de nyilván meg lehet valahol érteni azt is ha emiatt ott hagyod. És akkor lehet hogy hosszútávon mindkettőtöknek jobb lesz.
2022. aug. 25. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
2022. nov. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!