Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy egy hete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy hete tartó (napi 3-4órát edgingelő pasi-csak izgatja magát orgazmusig de nem élvez) most amikor el akarna menni, képtelen rá..?izgatom magam vibrátorral a makkot, kézzel verem de nem bírok elélvezni, fájnak a heréim már…

Figyelt kérdés

…pàrom is besegít de nem megy…megvan az érzés, hogy jönne az ejakulacióval a sperma, de nem akar ellőni ès az élvezés sem sikerül.

Egyre jobban fáj..mit tudok tenni..?

Kérem a “hülye vagy kommentet” mellőzzük, eddig sosem volt gond ezzel az irgazmuskontrollal.

Túl lettem izgatva vagy mi lehet a baj..?

2022. aug. 24. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Urológusnál voltam asszisztens, esküszöm volt egyszer egy csávó hasonló problémával. :D Ne tartsd vissza ennyit. N
2022. aug. 24. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha most leállunk és esetleg este vagy reggel, sikerülhet kiüríteni, mit gondolsz..?nagyon sajognak a heréim és az alhasam 😬
2022. aug. 24. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Neki mi volt a problèmàja..?
2022. aug. 24. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A heréid azért fájnak mert a folyamatos gátizom-összehúzódás nyomást gyakorol rá, az sugárzódik ki az alhasba is. Ne görcsölj rá és menni fog a story ennyi.
2022. aug. 24. 12:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Párom is kèzzel, szájjal próbàl segíteni, olvastam olyant, hogy prosztatamasszàzs segíthet.?
2022. aug. 24. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

eddig sosem volt gond ezzel az irgazmuskontrollal.

Túl lettem izgatva vagy mi lehet a baj..?

Az a baj hogy vki kitalálta ezt a fa$$ágot.Az elmélet ott dől sajat kardjaba amikor rakondicionalod magad erre.

Átestél a ló túloldalara.Heteken keresztül a f..odnak olyan üzeneteket közvetítesz hogy ne élvezzen el.

Ez módjával azt hiszem meg működhet is.

De nem esz nélkül csinálva.Engedd el ezt a temát és hagyd a farkadat hogy "regenerálódjon".Legalabb 1 hetig.

Aztan ha ilyen okosságokat szedsz össze a külföldi oldalakról akkor probalj meg legközelebb vmi merteket tartani.

A nőddel való szex során gyakorolj inkabb h ne élvezz el gyorsan.Az a termeszetes szorítas ritmus az igazi.Nem a fverés,amihez hozzaidomítottad magad.

2022. aug. 24. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!