Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszabb ideig tartó szexmentes életnek lehet pozitív hatása?
Már évek óta nem feküdtem le senkivel, és valahogy úgy érzem, hogy megszoktam ezt a dolgot. Azt hiszem, hogy számomra talán elképzelhetetlen az, ami talán inkább a fiatal párokra jellemző, hogy naponta többször szexelnek, stb. Mondjuk nem is vagyok már 20 éves. De talán lett ennek némi előnye is.
Például jobban kialakult bennem az, hogy az önmegtartóztatásra jóval erősebben képes vagyok, mint az átlag ember. Hallom, egyesek "meddig bírják" szex nélkül. Hát, én akármeddig kibírom.
Aztán talán ennek is köszönhető az, hogy kevésbé igénylem a romantikus kötődést. Nekem ugyanis évek óta nincs részem romantikában sem, éppen ezért nem igazán rázna meg olyan dolog, mint az elhidegülés, vagy a szakítás.
Mivel változtatni akarok az életemen, úgy gondolom, ezek a tulajdonságok elég jó fegyverek lesznek nálam. A szexualitás nem tart a markában, és valószínűleg szerelmi csalódástól sem kell félnem, mert lényegében aromantikus lettem.
Lehet, így kezdődik majd el a sikersorozatom, ezekkel az előnyökkel?
Szerintem ez egyénfüggő. Én is évek óta egyedül vagyok, és rám nincs jó hatással. Időnként rossz kedvű vagyok és szomorú vagy éppen feszült és ideges. Nem a szex hiánya miatt, hanem mert hiányzik valaki, akit szerethetek, átölelhetek. Bár azt nem tagadom, hogy maga a szex is hiányzik időnként.
Én is próbálok hárítani, pl. nem végezni önkielégítést hetekig, de aztán csak megteszem, úgy érzem, időnként szükségem van rá, mégha ez fényévekre is van a szextől.
Úgy gondolom, mint mindenben, a szexben is lehet mértéket tartani, megtalálni a középutat, és akkor nem megy más dolgok rovására. Természetesen szükség van önkontrollra, hiszen vannak olyan időszakok, amikor nincs lehetőség a szexuális együttlétre.
Én nagyon vágyom arra, hogy egy Nő szeressen velem lenni, és ennek -részemről- része a boldog szexuális élet is.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!