Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a csak szex kapcsolat mennyire működő képes hosszú távon? Mindkét fél házas, emellett kalandoznak. Előtte hónapokig tartó mélyülő beszélgetések, ismerősi viszony előzte meg.
Figyelt kérdés
Egészen addig, amíg a lány egyszer elárulta, hogy nem jó a szex a férjével….2022. máj. 21. 20:37
1/9 anonim válasza:
Addig, míg az a nő bele nem szerelmesedik a partnerbe ( márpedig nőknél ritka kivétel, ha nem történik meg), ott szokott bekövetkezni az ENDE.
3/9 anonim válasza:
A szexkapcsolat érzelmileg nagyon pusztító is lehet, elkezded főleg a testiséggel, utána lassacskán elkezdessz érzelmileg is kötődni és akkor már szerelmi viszony is lesz ebből. Ha érzelmileg stabil akarsz maradni, maradjál monogám kapcsolatban, vagy csak időnként járj prostihoz, a szeretői viszony nekem túl veszélyes.
4/9 anonim válasza:
3, inkább költesz sok pènzt ès kockáztatsz talán egèszsèget is?
5/9 anonim válasza:
4/ Nem költök sokat, havi kb. 50 rugót, gumival nyomom.
6/9 anonim válasza:
Sokaig eltarthat, fugg hogy ki mennyire leli oromet a masikban :)
7/9 anonim válasza:
Èn már kiábrándultam,csak nincs hová mennem lakni ,egyenlőre 😁
8/9 anonim válasza:
5/-ös vagyok -> én eddig havi kétszer dugtam félre, ezt most havi egyre csökkentem, aztán majd meg teljesen szeretnék javulni :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem működhet, én kipróbálnám. Én már hónapok óta beszélgetek, ismerkedek egy helyes kollégával remélem, hogy a szexkapcsolatot is megtapasztaljuk, de sajnos még nem kezdeményezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!