Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farkú (15cm alatti) férfiak! Hogy dolgoztátok fel, hogy szexuálisan maximum csak kompromisszum lehettek a nőknek?
Ha nincs ló, jó a szamár is alapon beérik ugyan a 15cm alattival is, de végig nagyobbra vágynak mellette. Gyakori az emiatti elutasítás, megalázás és megcsalás is.
Ezt hogy dolgozzátok fel?
Haladjunk sorban. Alapul az angol nyelvű wiki vonatkozó oldalát veszem (táblázatok, képek). [link]
A) A 12-14 cm számít átlagosnak, tehát az nem kicsi. (45% of erect penises are between 12 and 14 cm long.) - jobb oldal, 1. táblázat, képaláírás
B) Kiemelkedően a 12 és a 13 cm a leggyakoribb. - szintén jobb oldal, 1. táblázat, kattints rá a képre
(A minta 15500 férfi.)
C) A nők is különböző méretűek, bár az átlagos hüvelyméretről nagyon kevés helyen írnak, nagyon kis számú mintát vesznek ill. a hüvelynek megvan az a tulajdonsága, hogy egy bizonyos mértékig illeszkedni tud a nagy mérethez is.
D) Valószínűsítem, hogy az ember evolúciója során akkora tévedés nem történhetett, hogy ha az átlagos férfi méret 12-14 cm, akkor a nőknek ennél sokkal nagyobbra lenne szüksége.
Most van kihalóban a kis méret, mert a nők nem olyan sok ideje választhatnak párt maguknak.
A-B: melyik férfinak van teljes merevedése ilyen helyzetben? Nekem 10cm se lenne...
C: az átlagos női hüvely 8-10cm nyugalmi állapotban. Izgalmi állapotban a duplája.
D: az ember eléggé belenyúlt a dolgokba. A nők nem választhattak párt maguknak.
A nők minimum 90%-ának nem elég.
Pontosan.
55
De nekem azért nem elég, mert szülésekkor kitágultam (először komplikációval szültem, másodszor nagyon nagy babát szültem).
A nőknek 15-20 között kell.
A legjobb 17-22 cm között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!