Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farkú (15cm alatti) férfiak! Hogy dolgoztátok fel, hogy szexuálisan maximum csak kompromisszum lehettek a nőknek?
Ha nincs ló, jó a szamár is alapon beérik ugyan a 15cm alattival is, de végig nagyobbra vágynak mellette. Gyakori az emiatti elutasítás, megalázás és megcsalás is.
Ezt hogy dolgozzátok fel?
Nekem már egy tampon is irdatlanul fajt
Meg amúgy is… nem undorító hogy a férfiak csak elvezkednek, a nőknek meg ennyire faj a szüzesség elvesztése és megcsak hüvelyi orgazmus sincs??
A férfiak meg mindig elmennek 3 perc alatt?
Undorító igazságtalan
A szüzesség elvesztése csak akkor fáj nagyon, ha valami probléma van, pl. nagyon fél a nő, vagy nem nedvesedik, stb.
Az, hogy mi igazságtalan, az evolúciót nagyon nem érdekli. Az is igazságtalan, hogy minden nőre 100 férfi ácsingózik, míg fordítva ugyanez...
Kérdezö, egy leszbikus nőnek mekkora farka van szerinted? Úgy őszintén...
Csak úgy kérdezem! S ha megérted a kérdés lényegét, akkor rájössz hogy mekkora pöcs vagy! Persze nem a gatyádban...
Jó fogyatékos vagy. Egy lezbikus nőnek teljesen más vágyai vannak. Ezek a hasonlatok...
Nem igazán értem itt a sok megkeseredett háborkodót, nem ez az általános hogy 1. a szüzesség elvesztése haláli fájdalom, 2. a nagy pénisz kell mindenkinek. Ezek mind partnerektől függ, most az hogy egy nő első alkalma fájt és csupa rossz élmény volt, az a partner hibája. És nem azért mert "az összes férfi ilyen", hanem mert az figyelmetlen volt. Mintha a minden nő olyan álom eset lenne az ágyban.. Ami nem is baj ha nem, csak akkor a férfiakkal se általánosítsunk már, meg hogy csak figyelmetlenek vannak stb., hát sajnálom akkor szar az ízlése a csajnak ez van.
Kérdező, elég érdekes stílusod van, már a kérdésed is inkább szításnak tűnik :/ Ha meg tényleg ilyen félelmeid vannak, akkor érdemes leküzdeni őket, nem minden a farokról szó, ha meg így gondolod, akkor ugyanilyen megkeseredett leszel, de azért hátha lesz párod, aki mellett nem érzel szamár érzést.
Nekem nem kéne nagy farok, nem is vágyom rá, a barátomé nem tudom mekkora, mert sose érdekelt, de mivel a funkciót ellátja, egészséges, jól érezzük magunkat és nem egy 3 perces élvezet (még ha annyi lenne is értékelném, mert ez ő), ezért többre nem is vágyom. Ez olyan, mintha megkérdőjelezné, hogy nekem B-s a mellem és másra vágyik, hát pls lehet elmenni és keresni, de akkor többet nem kell visszanézni, ha ez ennyire zavarja, elég felszínes lenne, de az ő döntése. Nincs joguk a pároknak a másik méreteit lehurrogni, ez egyéni jelleg és nem lehet rajta (műtéten kívül) változtatni.
Kérdezö, buta vagy mint hat pár rendőrcsizma...szerintem nőt te csak képen láttál eddig...
Tudod minden nőnek arra van szüksége, hogy szeressék...hogy a partnere mellett nőnek érezhesse magát!
Nem szítok, csak feltettem egy kérdést. A mellet hülyeség ehhez hasonlítani, mert teljesen más a funkciója. Ha te ilyen vagy, akkor jó a párodnak. Ritka az ilyen.
Ennyi ésszel csoda, hogy tudsz levegőt venni. Tanulj nőktől a női szexualitásról. Meg fogsz lepődni.
Szerencsére az te vagy, nem én. Én csak feltettem egy kérdést, te meg beleképzelsz mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!