Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek lennétek ilyen kompromisszumra a szerelemért?
Álljon itt egy más jellegű vélemény is: világéletemben küzdöttem a túlsúllyal. Mikor sikerrel, mikor kevésbé. De a legnagyobb fogyásaim mindig egy lány miatt történtek. Igaz, én már az ismerkedésnél próbáltam erre figyelni, pontosan ezért, hogy ne kelljen szégyenkeznem, amikor odaállok a lány elé meztelenül. És ennél nagyobb hajtóerő nincsen. Volt olyan is, hogy semmin nem változtattam, ugyanazokat ettem, ugyanannyit mozogtam, csak ott volt a tudat, hogy valakinek "megfeleljek", és így fogytam. Persze amint megszűnt a motiváció, vissza is híztam, pedig nem ettem többet. Valami tudatalatti énkép lehet, már ha létezik ilyen. Amúgy 182cm/100kg, inkább erős testalkatú, mint dagadt :)
Szóval mint láthatod, van ilyen is. Én a helyedben, ha már összejöttetek, adnék neki egy kis időt, 2-3 hónap alatt ki kell derülnie, mennyire gondolta komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!