Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Puncs.hu oldalon miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncs.hu oldalon miért van ennyi igénytelen, ronda nő is? Sok nem is fiatal.

Figyelt kérdés

Az előző sugarbabymmal vége lett 2,5 év után. Őt nem neten ismertem meg.

A puncs.hu pont erre van, hát regisztráltam.

De nagyon megdöbbentem.

Tömegével vannak fenn kifejezetten ronda, igénytelen nők, de sok középszerű is.

Más helyen, más helyzetben oké. Na de a puncs.hu tudjuk miről szól?

Illetve az egész koncepció arról is szól, hogy a szépség mellett elvárás a művelt, intelligens viselkedés, tanultság akár, meg lehessen vele jelenni, stb...

Még amelyik fiatal és jól néz ki, egy részén képekről látszik, hogy a fentinek nem tud megfelelni.

És olvasom cikkekben a hétvégén, hogy a sugardaddykat kritizálják, hogy sok az öreg vagy ronda.

Hát, ez az oldal arra van, hogy a sugardaddy ha van pénze, akkor találjon fiatal szép lányt. A pénzért cserébe. És nem havi 100 000 ft hanem sokkal több.

Más helyzetben persze, hogy nem így működik, én azt aláírom.

Amiben viszont mondjuk 100%-ban igazat adok a nőknek, hogy a másik oldalról pedig miért vannak fenn (cikkek szerint) olyan férfiak akiknek látszik, hogy az anyagi szintje alapján nem ott a helye.

Ez nem prosti kereső vagy sima társkereső.

Így kicsit vagy nem kicsit funkciót vesztett lett az egész.

Tud valaki helyette jobbat?

Élőben azért nem könnyű ilyet találni, az előző is kb. a véletlen műve volt.

2023. ápr. 8. 19:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
#10 Miért nézzen ki jól a pasi? Miért fizetne érted, ha eleve jól néz ki és gazdag? Csak mert ha nincs szintekkel alattad külsőre, úgyis azt akarja majd, hogy a csaja legyél. Ebben az esetben meg igazából te egy párkapcsolatot keresel egy gazdag hapsival, nem?
2023. ápr. 27. 22:39
 12/44 anonim ***** válasza:
51%
Én meg azt vettem észre, hogy baromi ronda és általában vén pasi van fent.
2023. jún. 4. 22:01
 13/44 anonim ***** válasza:

#10 Miért nézzen ki jól a pasi? Miért fizetne érted, ha eleve jól néz ki és gazdag?

Az hogy jól néz ki, nem azt jelenti hogy beckham hasonmása.

Jól néz ki = nem baromi ronda és nem gusztustanul elhízott.

Azért fizetne, mert nagyrészt családosak, csajozni nem tud mert valószínűleg sem ideje (a munka és a saját családja mellett) sem lehetősége nyíltan ismerkedni.

2023. jún. 5. 14:14
 14/44 anonim ***** válasza:
#13 Hát pedig, jobb, ha ismerkedsz a valósággal. A legtöbb sikeres, gazdag, ámde puncihoz nem jutó férfi nem fog egy sugar babyt tartani, hacsak nem néz ki átlag alatt. Az átlagos, pénzes szingli pasikra nem kevesen vadásznak ingyen is.
2023. jún. 5. 19:16
 15/44 A kérdező kommentje:

jún. 4. 22:01

Láttam a kommented.

Nem tudom milyen férfiak vannak fenn, lehet, hogy olyanok mint írod, de mi ezzel a baj?

Ez a puncs.hu.

Idős, nem jól kinéző férfiak éppen azért vannak fenn, mert az oldal lényege, hogy ők anyagi előnyökért cserébe megkaphatnak jól kinéző lányokat, nőket.

Ha nem puncs lenne, nem kitartásos kapcsolat akkor igazad lenne.

De ebben az esetben nem látom mi a gond vele.

Sőt ha nem idős lenne és/vagy ronda, akkor pénz nélkül is kapna szép nőket.

2023. jún. 14. 09:54
 16/44 anonim ***** válasza:
62%

Aprópénzért akarnak havi korlátlan használatú bérletre, egyedüli jogon, fiatal szexi csajt olyan pasik, akik baromi rondák és még vének is.

Szerintem ez a baja vele :D

2023. jún. 14. 17:42
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ebben max az aprópénz lehet kifogás.
2023. jún. 14. 22:59
 18/44 A kérdező kommentje:

Pontosan ahogy az utolsó írja.

Aprópénzért akarnak

Ezzel van nagyon nagy gond.

olyan pasik, akik baromi rondák és még vének is.

Sugar kapcsolatban ezzel semmi gond nincs.

havi korlátlan használatú bérletre, egyedüli jogon, fiatal szexi csajt

Ezzel sincs nagyon probléma ha a lány belemegy és megfelelő összeget kap érte.

Nyilván alap hogy ne vágja át a sugardaddyt.

2023. jún. 15. 12:32
 19/44 anonim ***** válasza:

#16 Ebben max az aprópénz lehet kifogás.

Semmi baj nem lenne a többivel, ha nem aprópénzért akarnák. Ezzel van a baj, és ez az ami rossz fényt vett az összes többi részletre.. ami amúgy nem lenne problémás, ha nem aprópénzt kínálna.

2023. jún. 16. 07:26
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam puncson régebben daddyjelöltként, találkoztam is néhány lánnyal, és hát na. Havi félmillió szerintem nem aprópénz, de az a szolgáltatás, amit nyújtani tudtak, az nem ütötte meg a színvonalat. Egy-két óra értelmes, kellemes beszélgetés egy vacsora közben, asztali viselkedés alapjai, stb. nem voltak meg egy olyan lánynál, akinek az 500.000/hó az heti 1 talira volt a tarifa. Oké, lehet, hogy velem sem könnyű, mert nem fogok nevetgélni tiktok videókon (volt, aki ezt tartotta szórakozásnak), kisállatokon, meg egyéb hülyeségeken. Továbbá nem vagyok fent semmilyen social medián sem, és nem is érdekel az a világ. Nem is puncsról lett végül sugar babym.
2023. jún. 16. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!