Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért igénytelenség, ha valaki fiatal létére az idősebb korosztállyal is hajlandó szexelni/kapcsolatot létesíteni?
Ez nem igénytelenség, nem kell mindent magadra venni. Egy átlagos vagy egy átlag alatti fiatal srácnak is sok esélye van megkapni egy idősebb 40-50-es nőt. Nincs ezzel baj, amíg ez egy kettő, vagy néhány alkalom, de ha csak ilyen idős csajokkal dugsz huszonévesen na az már simán azt jelenti h a kirodbeli csajoknal esélyed sincsen. Ne ess at a ló másik oldalára kalandozni bárkivel lehet de part a korodbol valassz!
Senkinek semmi köze h te kivel mit csinálsz Pálné ha elmúltál 18. Nem kell mindenkinek mindent elmondani, vagy ne csodálkozz ha beszólnak!
De miért kell azzal foglalkozni hogy másnak mi nem tetszik?
Soha nem értem meg ezt a mentalitást.
#1: Mert nem hagynak nyugton a hülyeségeikkel az emberek. Ha semmit se mondok akkor az a baj, ha mesélek bármit is akkor az a baj.
#2:Meleg férfi vagyok. Hogy jönnek ide a nők? 😅 Továbbá volt már barátság extrákkal kapcsolatom egy nálam 4 évvel fiatalabbal.
#3: Mert fárasztanak a hülyeségeikkel. Én csak dolgozni, tanulni, pihenni akarok, amit folyton megzavarnak az emberek a magánéleti kérdéseikkel és véleményezésükkel. Hiába mondom, hogy ne nyúzzanak az idiótaságaikkal, mert nincs időm/energiám hozzájuk.
#4: 29 éves vagyok. xD
#5: MILF? Ez homoszexuális kategória. Továbbá én vagyok kénytelen "eltartani" a nálam 8,5 évvel idősebb páromat, mert olyan szinten kevés a fizuja. 😅
Most olvasom, hogy 29 vagy. Az nem fiatal, még egy év és öreg leszel a meleg matek szerint. Azt hittem 18 vagy. Idejében keress egy olcsó sírhelyet.
9-es voltam, lelankadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!