Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igénytelenség fiatal lánynál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelenség fiatal lánynál ha nem teljesen csupasz a puncija?

Figyelt kérdés

Múltkor egy beszélgetés során felmerült a dolog. Egy ismerősöm azt mondta hogy ez mennyire igénytelen meg undorító, de utána mindenki lehurrogta, hogy nem itt kezdődik az igénytelenség. Nekem sem teljesen csupasz, mindig hagyok meg egy kis szőrt, de ettől nem érzem magam igénytelennek. Eddig egy pasi sem mondta hogy igénytelen lenne, sőt volt olyan hogy kérte valaki hagyjak meg egy kicsit több szőrt, mert tetszik neki a vörös színe. Szóval eddig pasiktól sem hallottam ilyen visszajelzéseket, de kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok a dologról.

Fiatal lány alatt a tízen-és huszonéves korosztályt értem.

2019. nov. 2. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
2019. nov. 2. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.
2019. nov. 2. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igy van az igénytelenség nagyon nem itt kezdődik... Nekem is bejon ha nem teljesen csupasz
2019. nov. 2. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól lesz igénytelen, hogy szőrös, hanem attól ha nincs tisztán tartva. Egy teljesen csupasz is lehet igénytelen meg büdös akár ha nincs megmosva meg el van hanyagolva.

Persze nyáron a bikinin túl talán illik leszedni, hogy ne lógjon ki, de ezt leszámítva bármennyi szőr lehet ott, nem lesz igénytelen, ha tisztán van tartva :)

2019. nov. 2. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igénytelen, sokan,mint én is pont az olyat szeretik, mint a tiéd.
2019. nov. 2. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Igen.
2019. nov. 2. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igénytelen, csak sokan idióták.
2019. nov. 2. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nem az ! akkor az ha büdös koszos
2019. nov. 2. 14:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igénytelenség nem itt kezdődik, csak azért mert most ez a divat!
2019. nov. 2. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem full természetes, de cseppet sem érzem magam igénytelennek.
2019. nov. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!