Elegánsan őszülni. Hülyeség?
Mi a véleményed, ha valaki nem festi a haját, ha elkezd őszülni?
Pl.:
Van, akinek illik, de ott is csak egy bizonyos kor (55-60 év) felett.
Viszont van, aki már 25-30 évesen elkezd őszülni, nekik muszáj festeni.
Inkább a férfiak közt vannak olyanok, akiknek kifejezetten jól áll.
Szerintem ez egyéniségtől függ. Ismerek én is velem egykorú nőt, aki teljesen ősz (őt például festett hajjal ismertem meg, de egyszer megunta, és azóta nem festi), nem mellesleg a húga is ősz, de jól áll nekik.
Olyat is ismerek, aki szintén velem egykorú, de esélyt sem adott az ősz tincseknek, már azelőtt festeni kezdte a haját, hogy látható lett volna egy ősz hajszál is.
A képek közül nekem az elsőn lévő nő kicsit furcsának tűnik az ősz hajjal, hozzá lehet, hogy jobban illene a barna, vagy ilyesmi, a másik két képen harmonikusnak tűnnek (bár ezt csak a külsőségek alapján mondom, szerintem ebben a kérdésben is sokat számít az egyéniség és a személyiség, amikhez nagyban hozzátartozik a habitus és a jellem, és ez egy képről nem derül ki - szóval ez csak egy benyomás).
nem hülyeség, én nagyon szépnek találom, ha egy nőnek idős korában hosszú, ősz haja van. az őszülést természetesnek tartom, ha látnék egy olyan nőt, akiket linkeltél, biztos nem az lenne a gondolatom, hogy "jaj de ciki, nem festi a haját!", ellenkezőleg, azt gondolnám, hogy méltósággal viseli és elfogadta, nem akarja az idő kerekét megállítani és visszaforgatni. bár tőlem mindenki azt csinál a hajával, ami neki tetszik és amilyen hajjal jól érzi magát.
24/N
Szerintem is sok mindentől függ, stílustól, habitustól, de főleg a kortól. A linkelt képeken a nők olyan 50 körülieknek látszanak, hozzájuk még passzolhat is.
Én 33 vagyok, és most jutottam oda, hogy muszáj befestenem, eddig tépkedtem az ősz szálakat, de már nem tudom ennyivel megoldani a dolgot mert sok van és nagyon látszik. Egyébként meg kifejezetten babaarcom van, sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, nekem az őszülő haj egyszerűen bizarr külsőt kölcsönöz jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!