Érzékeny bőr gyantázása hülyeség?
Elég érzékeny bőröm van, a borotvától és az epilátortól kipattogzok. A szőrtelenítő krém macerás, és szúrós maradok utána. Egyedül a gyantát nem próbaltam még. Ha kozmetikushoz megyek, aki nyilván ért hozzá, és megfelelő utókezelésben is részesít, akkor is kipattogzok majd? Ha igen, ezek mikor múlnak el?
Borotválkozás után nem szoktak elmúlni, csak ha minimum 1 hónapig nem szőrtelenítek, dehát ez ugye nem igazán megoldás...
Mire számíthatok?
Van érzékeny bőrre is gyanta. Szerintem a legjobb az a hintőporos és az azulénes.
Nekem is kicsit érzékeny, száraz és gyulladásra/befordulásra hajlamosat a szőrtüszőim, de a gyantától eddig nem volt semmi különösebb bajom.
A pirosság pár óra alatt elmúlik. Esetleg vegyél otthonra aloeverás gélt(Dm-ben vagy rossmannban lehet kapni) esetleg bepantent.
Ki kell próbálni.
A gyantázás után fertőtlenítés nagyon fontos, érzékeny bőr esetén én a tartósítószerektől mentes termékeket javaslom, mert tartósítókra, mesterséges illat anyagokra sokan rosszul reagálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!