Hülyeség befestetni a hajam?
Unalmas, természetes barna színű a hajam. Eléggé unom már, ezért most hirtelen kitaláltam, hogy befestetem, holnap reggelre kaptam is időpontot.
Rögtön barna- lila balayage lesz.
Nagy hülyeséget csinálok szerintetek?:D Különben visszafogott lány vagyok..
Elég nagy hülyeség. De ha neked tetszik, akkor csak az a lényeg.
Én is untam a sima, egyszerű barna hajam, de nem lilára festettem, hanem valami szebb barna árnyalatot választottam. Ami szép, természetes fényt ad a hajamnak.
Nem merném más barnára festetni, szerintem a természetes szín áll a legjobban mindenkinek, főleg barna hajúaknak.
Felül marad a saját színem, válltól lesz lilás, ibolyás.
Egyáltalán nem hülyeség. Nem is gondolom durvának. Nem az egész lesz rikító lila.
Különben is, amíg fiatal vagy, addig próbálgasd ki a frizurákat.
Fogalomzavarban szenvednek sokan, bocsi, nekem pont egy barna-lila ugrott be amit nemrég láttam [link]
Na ez tök gáz szerintem, erre gondoltam. Amit linkeltél az szép. Csak sajnos hiába mutattam én is régen képet, tök mást csináltak meg. Szóval nézd meg a fodrász referencia képeit, képes-e egyáltalán ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!