Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hülyeség befestetni a hajam?

Hülyeség befestetni a hajam?

Figyelt kérdés

Unalmas, természetes barna színű a hajam. Eléggé unom már, ezért most hirtelen kitaláltam, hogy befestetem, holnap reggelre kaptam is időpontot.

Rögtön barna- lila balayage lesz.

Nagy hülyeséget csinálok szerintetek?:D Különben visszafogott lány vagyok..

2017. márc. 16. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%

Elég nagy hülyeség. De ha neked tetszik, akkor csak az a lényeg.

Én is untam a sima, egyszerű barna hajam, de nem lilára festettem, hanem valami szebb barna árnyalatot választottam. Ami szép, természetes fényt ad a hajamnak.

2017. márc. 16. 17:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem merném más barnára festetni, szerintem a természetes szín áll a legjobban mindenkinek, főleg barna hajúaknak.

Felül marad a saját színem, válltól lesz lilás, ibolyás.

2017. márc. 16. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne hülyeség?? Szerintem meg tök jól fog kinézni.
2017. márc. 16. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem hülyeség. Nem is gondolom durvának. Nem az egész lesz rikító lila.

Különben is, amíg fiatal vagy, addig próbálgasd ki a frizurákat.

2017. márc. 16. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem király lesz, ne izgulj :D
2017. márc. 16. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem kritizálni akarok, viszont az ilyen "dipped" színezések mindig inkább igénytelenül néznek ki a végére. Seszín barna és egy élénk szín egymás mellett. Olyan, mintha egy egyéves lenövés lenne. Amúgy addig kísérletezz, amíg még fiatal vagy és nem számít annyira. Én lilára festettem be az egész hajamat évekkel ezelőtt, pont emiatt. Azóta visszafogott színem van, de imádtam lilának lenni. Én azt ajánlom menjen az egész lilára, állat lesz.
2017. márc. 16. 23:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem élénk színt akarok, isten ments. Dolgozó felnőtt nő vagyok, nem tini :) Azért van izlesem.
2017. márc. 17. 00:08
 8/11 A kérdező kommentje:
2017. márc. 17. 00:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyéves lenövés.. Legalább rákereshettél volna arra, hogy balayage.. :)
2017. márc. 17. 00:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Fogalomzavarban szenvednek sokan, bocsi, nekem pont egy barna-lila ugrott be amit nemrég láttam [link]

Na ez tök gáz szerintem, erre gondoltam. Amit linkeltél az szép. Csak sajnos hiába mutattam én is régen képet, tök mást csináltak meg. Szóval nézd meg a fodrász referencia képeit, képes-e egyáltalán ilyenre.

2017. márc. 17. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!