Barnás szőke hajamat szeretnem befestetni ombrésra és nem tudom hogy milyen kimosható festéket vegyek hozza?
Figyelt kérdés
Es nem tudom szürke legyen a "vége" vagy szőke? Bár inkább világos barna a hajam2016. márc. 29. 18:11
1/8 anonim válasza:
Világosítani csak szőkítéssel lehet, az meg nem kimosható, hanem addig marad amíg le nem vágod. Ombrét meg csak mesterfodrász tud festeni, és ott nem te viszed a festéket.
2/8 A kérdező kommentje:
Jaa ertem koszonom
2016. márc. 29. 18:35
3/8 A kérdező kommentje:
Szep lehet ha a barnás hajam szürke ombrét kapna?
2016. márc. 29. 18:36
4/8 anonim válasza:
Az obre már nem divat.Festesd inkább balayage-ra.A kettő elég hasonló,de a balayage természetesebb hatású és később se lesz gáz. :)
5/8 anonim válasza:
Szürke a hideg tónusú hajhoz áll jól. Meleghez meg meleg színek illenek.
6/8 A kérdező kommentje:
A balayage az szep? Es ha ugye a barnas szokes hajamba ugye nem szoke tincsek lennenek hanem szurke?😊
2016. márc. 29. 18:50
7/8 anonim válasza:
Szerintem szürkével is jól nézne ki.De ahoz,hogy szürkére tudd festeni,ahoz előbb ki kell szőkíteni a hajadat.
8/8 A kérdező kommentje:
Es ha nem szokitik ki akkor milyen lenne?
2016. márc. 29. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!