Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne pár tincs...

Hogyan lehetne pár tincs rasztát csinálni? Szerintetek az én hajam mennyire lenne alkalmas hozzá?

Figyelt kérdés

Kb 40 cm hosszú, kissé vékony szálú, enyhén hullámos és nincs túl sok belőle de nem is mondanám kevésnek. Szerintem a vastagsága és mennyisége nem túl előnyös raszta szempontjából, ezért is szeretnék csak pár tincset. Mennyi az amennyi szerintetek jól nézne ki nekem is? És hátsó tincsekből lenne jó?

Esetleg ha vannak képeitek ilyesmiről, szívesen nézném :)

19/L

2016. márc. 6. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! küldesz képet a hajadról? 19/L vagyok és nekem olyan a hajam, hogy hátul van 15-20 raszta tincs, elöl meg meg van hagyva a rendes hajam
2016. márc. 7. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj belőle 1 sort leghátul. Szerintem kb 4 tincs fog kijönni.Én is csak pár tinccsel kezdtem most pedig már 2 éve az egész raszta. Ha elkezded könnyen magával ragad :D az a baj,hogy nem látom a hajad szóval így nehéz megmondani mennyi tincs lenne patent.Nekem vékony szálú hullámos hajam van és én is rettegtem, hogy kevés tincsem lesz és gagyin fog kinézni, de szerintem az 53 tincsemmel elég korrekt frizurám lett. ha gondolod írhatsz üzit, ha még kérdeznél :)
2016. márc. 15. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!