A haj növekedésén túl más szőrszálak növekedését is felgyorsítják és megerősítik az erre alkalmas szerek?
Figyelt kérdés
Pl. Das gesunde Plus Haar vital komplex, Biovanne, Hairclinic, Revalid, stb.2016. febr. 23. 09:56
1/3 anonim válasza:
én Hairbustot szedtem,a hajamon kivül a szemöldökömön és a szempillámon vettem észre változást :) máshol nem :)
2/3 anonim válasza:
Köszönjük a reklámot kedves első, mennyit fizetnek érte neked?
A felsorolt szerek multivitaminok, nem gyorsítanak semmiféle haj és szőr növekedést. Max ha alapból le van az lassulva mondjuk betegség, vitaminhiány miatt.
3/3 anonim válasza:
semennyit,mivel én magam rendeltem meg :) van előtte utána képem is. csak a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!