Nagyon-nagyon-nagyon FONTOS! Befestettem a hajamat Loreal szőkítős festékkel és sárga lett a lenövés. Ha rárakok szőke kimosható festéket (tasakos, pár mosásig tart), nem hozza helyre a sárga színt?
Figyelt kérdés
Tényleg irtó fontos...2010. febr. 11. 08:22
1/5 anonim válasza:
Nem tudom sajnos...De próbáld ki:) De nagyon csúnya?
2/5 anonim válasza:
Nekem is sárga először. Aztán pár mosás után kifakul belőle a sárga szín és normális szőke lesz. Bár azt nem tudom, hogy Neked milyen az eredeti hajszíned, nekem amúgy is szőkésbarna, de lehet, hogy ez amúgy se számít. Próbáld ki, most meg párszor, hátha nálad is beválik.
Szerintem amúgy se érsz sokat rendes festék ellen a kimoshatóval. A festék erősebb, talán valamennyire korrigál. Próbáld ki, ha nem, marad a többszöri hajmosás és a remény, hogy nálad is kiszőkül pár nap múlva.
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen menj el fodrászhoz és kérdezd meg tőle. Elég nehéz úgy tanácsot adni,hogy nem látjuk a problémát pontosan.
4/5 A kérdező kommentje:
Eléggé csúnya, de hamvasító samponoztam meg minden, alakul...
Az a baj, hogy nem tudok fodrászhoz menni, mert ma kell mennem egy nagyon fontos eseményre, ahol fényképek készülnek rólam. Ezért volt olyan fontos ez a kérdés!! :)
2010. febr. 11. 11:19
5/5 anonim válasza:
Nem rossz az ötleted. Tulajdonképpen a fodrászok is hasonlóan csinálják, mert egy szőkítés után muszáj színezni is a hajat, különben alapból sárgás marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!