Csajok szerintetek nem hülyeség ez a havi 1 cm vágás a hajbol?
Figyelt kérdés
Ha 1 honapba 1 centit nő es azt leis vágod akkor hogy nőne a haj? :D2015. febr. 28. 15:01
1/9 anonim válasza:
én 3-4 havonta szoktam 1 cm-t vágatni, így nő is és szép is a vége
szerintem gyakrabban felesleges
2/9 anonim válasza:
Meleg olló, levágják az eltört végeket, és 1-2 hónap alatt a levágott eltört végek 2x visszanő ez legalább 5 cm
3/9 anonim válasza:
"levágják az eltört végeket, és 1-2 hónap alatt a levágott eltört végek 2x visszanő ez legalább 5 cm"
Ez nettó hülyeség, a haj nem nő gyorsabban a vágástól. Csak akinek havi 3 centi letört, annak nyilván használ. A havi 1 centi szerintem is túlzás, de 2-3 havonta érdemes a végeket igazítani.
4/9 anonim válasza:
Én 3 havonta szoktam 1cm-t vágni belőle.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát sztem is a havi egy hülyesèg..mondjuk nekem az van a hajammal h mèg règen iszonyat gyorsan nőtt, de aztan 10 evig szőkittettem, azota lassult..kicsit töredezett csk
2015. febr. 28. 15:41
6/9 A kérdező kommentje:
Most már egy ève nem festetem sokkal jobb a tapintása csak lassan nö
2015. febr. 28. 15:43
7/9 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy havi 1 cm-t nő a haj átlagosan és 2-3 havonta kell vágatni a végéből. :) Lehet összekeverted a kettőt. :D Havonta nem kell vágatni, addig alig törik.. :D
8/9 anonim válasza:
Akkor szokták ajánlani a havonta vágatást, ha nagyon törött, roncsolt a haj, de a tulajdonosa igénytelen és nem akarja levágatni az egész károsodott részt egyszerre, így havonta levágják ami nő, tehát nem lesz sem hosszabb, sem rövidebb, de egészségesebb lesz. Persze ez így egy hosszabb folyamat, mint gyorsan lecsapni az egész károsodott részt.
9/9 anonim válasza:
Hol hallottál egyáltalán ilyet? A hajat akkor kell vágatni ha töredezett. Ez egyéni hogy kinél mikor... Nekem félévente is elég vágni, mivel olajakkal ápolom minden nap, esélye nincs töredezni, pedig szőkítem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!