Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az kizáró ok ha a srácnak van egy vágás a nyakánál mert pajzsmirigy műtéte volt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:36
1/18 anonim válasza:
nekem nem kizáró ok. Erről nem tehet, és attól még jó ember lehet attól fügetlenül h van egy vágás rajta...
2/18 anonim válasza:
Miért lenne kizáró ok? Igazából a kérdést sem értem... Amúgy megfelelne a srác és a vágás miatt elutasítod? Vagy te vagy a fiú és félsz, hogy emiatt elutasítanak? Üresfejű buta liba lehet, aki emiatt elutasít, akkor csak a külsőre megy.
3/18 anonim válasza:
Dehogy kizáró ok!! És különben sem látszik annyira, ha mégis észrevehető akkor meg kit érdekel... örülök hogy nem volt gond a műtétjén és már jól van...:)
17/L
5/18 anonim válasza:
ne leggyen ennél több gondja minthogy egy vágás van ott
6/18 anonim válasza:
Ha az a bizonyos srác te vagy akkor csak büszke lehetsz rá, h tulvagy rajta..(:
Ha nem akkor meg ez nagy hülyeség.....mért lenne kizáró ok??oO.
7/18 anonim válasza:
nálam nem kizáró ok, sőt nem is zavarna :)
8/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. A barátomnak is van a térdén, mert őt is műtötték, és nem érdekel, hogy látszik a helye. Mellesleg meg mindenkin vannak hegek. Ha téged zavar, akkor használj rá bioptron lámpát, mert az látványosan halványítja és kicsinyíti a heget. De ez szeirntem senkit nem zavar.
9/18 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nekem a combomon van egy 20 cm-es vágás, műtét miatt. A párom így szeret, ahogy vagyok, és én is magamat. 26/L.
10/18 anonim válasza:
Dehogy gáz!
Exbarátomnak egy nagy lyuk volt a hasán, mert valami gyomorműtétje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!