Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az kizáró ok ha a srácnak van egy vágás a nyakánál mert pajzsmirigy műtéte volt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:36
11/18 anonim válasza:
Az én barátomnak a bal szemefelett nem sokkal van egy nagyobb vágás, vagy harapás, még gyerekkorába megmarcangolta egy kutya:S De esküszöm, pont hogy nagyon jól áll neki:P Imádom rajta!
12/18 anonim válasza:
en vok hujje vagy rosszul tudom h a pajzsmirigy az a hasban van nem a nyakban???:S
13/18 anonim válasza:
Utolsó: hát te tényleg "hüjje" vagy.
Írni sem tudsz. Nézz utána, hogy mi hol van. Aztán nehogy a feneked helyett a cicidet töröld meg nagy wc-zés után.
14/18 anonim válasza:
en igy irom a hujjet te kocsog es fiu vagyok....eloszor nezz utana azt utana ugas...
15/18 anonim válasza:
Minek nézzek utána, kedves okos fiú?
Annak, hogy fiú vagy-e? Eszed, mint a tenger. :)))) Jót röhögtem rajtad, köszönöm. :)
De csak, hogy lásd, hol van a pajzsmirigyed, kedves okos fiú:
16/18 anonim válasza:
jah mar rajottem...osszekevertem a hasnyalmirigyel de mind1...vannak meg hulye emberek akik nem tudnak normalisan valaszolni...de nem baj megertelek...
17/18 anonim válasza:
engem személy szerint egyáltalán nem zavarna. sőt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!