Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett nővel szexkapcsolatot hogyan és hol lehet a legnagyobb eséllyel összehozni?
Nem itt az tuti.
En amikor 19-20 éves voltam akkor nekem már 35-40 éves “barátnőim” voltak.
Nem biztos hogy a kinézetre miatt tekintenek rad aranyos kisfiúként hanem mert úgy viselkedsz. Határozottnak kell lenned és úgy viselkedni mint egy fiatal férfinak mert nekik semmi kedvük ahhoz hogy téged irányításnak bármilyen formában, ők már tudják mit akarnak ami nem az hogy téged neveljenek.
Kedves Kérdező!
Nézd... ha csak(!) szexelgetni akarnál,ha csak ki akarnád RPÓBÁLNI korodbeli, vagy még inkább "senior", sokat tapasztalt, netán a szexust magas szinten űzni tudó nővel, nos... erre (is) találták ki a bordélyt. Ami lehet, hogy csak külföldön létezik hivatalosan, etikusan, erotikusan, betegség-biztosan... de hát a tanulópénzt mindenkinek ki kell fizetni!
Szóval... csak óvatosan a próbálkozásokkal. Ha náladnál érettebb nővel esetleg összejönnél... azért mindig vedd figyelembe azt a lehetséges következményt is, ami az éremnek a másik oldala:
- Oké... jó vele, nagyon jó... sőt már Neki is fincsi vagyok! Hurrá! - ujjongsz magadban. Na és Ő mit gondolhat vajon? Hát akár ezt is:
- Márpedig én ezt a fiút EL NEM ERESZTEM! Kell nekem! És bizton jó lesz gyermekem apjának! Ha már eddig, 39 éves koromig nem találtam meg az IGAZIT(!)...mert hogy lassan kifutok az időből... - Hmmm...
Szóval, csak óvatosan azzal a "nem volt szerencsém"-mel, ami eddig nem jött be. Mert könnyen lehetséges, hogy épp ez volt a szerencséd. Ki tudhatja ezt biztosan?
Az ERŐ legyen Veled!
Az a sok "ha" ott nem lenne... Mind-mind feltételezés.
Talán meg kellene kérdezni a kedves Kérdezőt! Hogy Ő miként van ezzel?
AZ ERŐ legyen Veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!