Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy képtelen vagyok összehozni egy alkalmi légyottot vagy szexkapcsolatot?
Nem tartom magam ronda férfinak, de valamiért úgy elkerülnek a nők mint csövest a szappan.
Szexpartnerkeresőn eléggé elkeserítő a helyzet, a nők gyakran meglehetősen nevetséges elvárásokat támasztanak (minimum 20 centis péló, stb.) mert tudják, hogy rájuk nagyobb kereslet van mint fordítva.
Itt az oldalon talán még elkeserítőbb a dolog, a lányok úgy félnek bármilyen testiségtől vagy randitól mint a tűztől.
Utcán vagy bárhol máshol mégsem lehet letámadni az embert néhány mondat után ezzel, hónapokig meg nincs értelme erőltetni valamit amiből úgysem lesz semmi. Nem is beszélve arról, hogy itt a lányok rendkívül sokat panaszkodnak arról, hogy a férfiak csak szexet akarnak blablabla...
Szinte minden munkatársam (35-45 közötti férfi) folyton azt meséli, hogy fiatalon mennyi nővel volt együtt, milyen könnyen ment. Hazudni nem hazudnak, nincs rá okuk, ma már mindegyiknek van családja vagy tartós kapcsolata.
Hová tűntek a normális, belevaló, laza lányok akik nem egy topmodellel érik csak be?
Vagy csak én vagyok ilyen menthetetlenül balf_sz nők terén?
A túlzott inteligencia taszító... Nem tudnak mit kezdeni vele...
Én sem találom azt a réteget. :/ Ahol meg fellelhető olyan helyeken meg én nem fordulok meg.
23/F
"35-45 közötti férfi"
akkor az a fiatalon az 15-20 éve volt már. akkor még biztos naivabbak voltak a lányok és könnyebben lehetett manipulálni őket.
2#
Hát a lányok túlnyomó többsége ma sem atomfizikus már bocs.
Nem mellesleg, miért kellene hülyíteni őket?
Ők is ugyanúgy élvezik a dolgot, ez nem erről szól, hogy a gaz, hazug férfiak becsalogatják a naiv, ártatlan lányokat az ágyukba ahol jól megbecstelenítik őket.
Ha ilyen a szemléleted a dologban akkor igencsak ferde szemmel nézed a világot.
Mert mindenki kocka, illetve egy-egy kisebb társaságon belül él és ott talál erre a célra alkalmas párt. Vagy részegen buliban. Vagy itt.
Mindenesetre nagyban rontja az esélyeink, hogy konkrétan nincsenek az utcákon se nők, sem emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!