Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogyan érhetem el?
Az elején szeretném leszögezni, hogy tudom nem ennyiből tart szexpartnert keresni, szimplán egy kérdés.
Sehogy sem sikerül szexpartnert keresnem Tinderen és élőben sem, mert átlagos kinézetű férfi vagyok. Sokszor panaszkodnak a nők, hogy 1-3 perc a szex és ők el sem mennek, nem élvezik. Megértem, hogy fontos a kinézet, de biztos megéri állandóan az alapján ítélni, ha állandóan rossz tapasztalatai vannak az olyan férfiakkal? Nem lenne érdemesebb egy átlagos kinézetű férfinak esélyt adni, hátha ők kielégíthetik?
Egy nő fejével igyekszek gondolkodni:
Szeretnék szexelni, ezért elkezdek szexpartnert keresni élőben vagy Tinderen. Látom a sok ezernyi férfit, de mégis csak a helyes és menőbb férfiakat választom. Megtörtént... csalódás. Újra és újra. Ha a helyes és menő férfiak ilyenek, miért ne próbálnám meg kisebb elvárásokkal, hátha megkapom amit akarok?
Nem... könnyebb a férfiakra aggatni, hogy mind egy szemét és csak magukra gondol.
Hogyan tudnám elérni, hogy lefeküdjön velem egy nő? Évek óta próbálkozok, de semmit nem értem el. Unom már.
Miért, te pénzért kefélsz? Egyenlőség van. Én szeretem a szexet és mindenféle pasit (és nőt) kipróbálok. Ha pasi csinàlja ezt, akkor faszagyerek, ha nő, akkor faék.
Jó, de én a nemnormálisakra bukom, #26 - már amennyiben magadat normálisként definiálod. :)
Kis felzárkóztatás: 20+ az ≠ 200+.
Remélem te sem jártál több nőben, mint ahány füled van (beleértve a fogantatásodat is), így nyugodtan emelheted erkölcsi piedesztálra magadat. Taps. Ugorgyunk.
Überokosok:
"Hogy is fogalmazzak, kétszázas statisztikával dolgozom."
Kétszázas! Tehát? Zsenik?
De nem a 200-as az egyetlen hozzászóló a témához. Vili? Ott van például a 20-as is.
Á, feladom, inkább felmegyek szexrandira levadászni egy vastag fickót.
200-as voltam csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!