Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el egy lánynál hogy spriccelős orgazmusa legyen?
Alapesetben nem nyitott sok újdonsága, de egyszer felhozta ezt a témát. Gondoltam utána járok, hogyan érhetném el nála.
Mit kell tennem ha a páromat szeretném látni spriccelve elélvezni, vagy legalább egy ahhoz közeli állapotot megtapasztalni? Milyen "teendőim" vannak? Előkészületek, stb...egyebek.
Minden nőt meg lehet squirtingelni. Puszta anatómia. A punci felső falán 4-5 cm-re van egy durvább érdesebb bab méretű pont. Ez az orvosi leírás.
Ha ujjal megy farokkal is. Ez meg a saját tapasztalatom. Csak kell egy fix partner akivel gyakorolhatod.
Elölről és hátulról is el lehet érni azt a híres g pontot
Működik. Nekem kb 3 nőnél sikerült eddig. Picit nyomd oda az ujjad a hüvely felső falához amikor keresgéled a pontot. Főleg ha nedves belül nehezebb kitapintani. A nőmnek a pont kicsit fent volt és jobbra... Keresgetel és ha érzed, hogy valahol van egy érdesebb pont húzogasd az ujjad rajta kb 5 másodpercig.
Szerintem menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!