Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először spriccelős orgazmusod?
Figyelt kérdés
Mivel okoztad magadnak?
Kézzel?
Segedeszkozzel?
2022. aug. 26. 09:59
1/10 anonim válasza:
21
Nem magamnak okoztam, hanem a pasi okozta nekem.
2/10 anonim válasza:
13 évesen, magamnak csináltam, és emlékszem a fürdőkád felett csináltam, és a csempéid vitt.
F.44
5/10 anonim válasza:
20
Barátom csinálta nekem. Azelőtt is éltem szexuális életet de ott nem volt spriccelos orgazmusom
6/10 anonim válasza:
Hát nekem elég későn jött össze. 31 évesen az első nemrég. Sajnos magamnak, mert a férjem dolgozott, én meg a terhesség utolsó hónapjaiban otthon voltam. Tiltva volt a szex mindenhogy, főleg az orgazmus. Na, akkor előszedtem a csiklószívogatós játékot, mert az annyira mégsem rezeg, mint a Magic wand masszírozó. Előtte 5 hónappal ezelőtt volt az utolsó orgazmusom. Itt viszont emiatt percenként jöttek, iszonyat jó volt és a harmadiknál éreztem, hogy csurog patatokban mindenhol a nedv. Szerintem azóta se élveztem akkorát. Baromi intenzív volt. Szóval spriccelőshöz nem feltétlenül kell ujjazás. Ez sima mezei csikló orgazmus volt.
7/10 anonim válasza:
Simán behugyoztok, mert az vizelet. Annyira nem kellene büszkének lenni arra, hogy valaki felnőtt korában sem szobatiszta.
9/10 anonim válasza:
7!
Ez így van, teljesen jól megírtad, csak utánna kéne olvasni.
Sok pitcsa meg maga alá szharik ha kianalizálják.
Ez meg a másik fele.
Egyik mocskosabb mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!