Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először prostituáltnál nőként, tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyrészt pasik szoktak menni, nem ez a szokványos. 30 feletti szűz nőként viszont már mindenben gátol a szüzességem. Hogy zajlik az egész? Kiválasztom a szimpatikus pasit, felhívom, bemutatkozom, megmondom neki, hogy mit szeretnék és mikor? Vagy mit kell még mondanom? Ha az van az adatlapján, hogy kövér nőket nem vállal, az mit takar? Már nem vagyok az, de sajnos vannak testsúlyingadozás miatti striáim a fenekemen és a combomon, illetve egy műtéti hegem a hasamon. Ezt is jelezzem előre, hogy nem zavarja-e? Nagyon messze vagyok kinézetben a tipikus instás nőktől, nem fogja zavarni, nem fog elküldeni, ha meglát? Illik valami kisebb ajándékot is vinni neki (pl.bonbon)?2023. márc. 28. 15:11
31/42 Suetonius válasza:
És, ha publikus, miért döntöttél hivatásos mellett?
32/42 anonim válasza:
31.
Mert ronda vagyok. Egész életében piszkáltak emiatt.
34/42 anonim válasza:
33.
Igen, úgy voltam vele hogy ha már fizetek érte akkor legyen olyan aki tetszik.
36/42 anonim válasza:
35.
Jaaa... Nem akartam nagyon nagyot, de igazából a legtöbb pasinak kb ekkora volt.
37/42 anonim válasza:
36!
Hát ja, szép lett volna. Náluk is ez az átlagméret?
38/42 anonim válasza:
37.
Én a saját városokban néztem, itt igen, de gondolom van nagyobb is. Itt olvastam hogy egy nő csak azért ment prostihoz mert ki akarta próbálni milyen egy 24 cm-esl.
40/42 anonim válasza:
Ettől függetlenül biztos vagyok benne hogy vannak átlag felettiek is. Nem véletlenül mennek prostinak, tudják hogy sokan kíváncsiak vagy szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!