Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először prostituáltnál nőként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először prostituáltnál nőként, tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyrészt pasik szoktak menni, nem ez a szokványos. 30 feletti szűz nőként viszont már mindenben gátol a szüzességem. Hogy zajlik az egész? Kiválasztom a szimpatikus pasit, felhívom, bemutatkozom, megmondom neki, hogy mit szeretnék és mikor? Vagy mit kell még mondanom? Ha az van az adatlapján, hogy kövér nőket nem vállal, az mit takar? Már nem vagyok az, de sajnos vannak testsúlyingadozás miatti striáim a fenekemen és a combomon, illetve egy műtéti hegem a hasamon. Ezt is jelezzem előre, hogy nem zavarja-e? Nagyon messze vagyok kinézetben a tipikus instás nőktől, nem fogja zavarni, nem fog elküldeni, ha meglát? Illik valami kisebb ajándékot is vinni neki (pl.bonbon)?

2023. márc. 28. 15:11
1 2 3 4 5
 1/42 Suetonius ***** válasza:
100%

Bocsánat az offért: az Instás nők messze vannak a tipikustól - ezt mindenképp engedd el.

És, hogy relevanciája is legyen a válaszomnak: Te leszel az, aki fizet, tehát nem neked kell az ő kedvében járnia. :)

31/F

2023. márc. 28. 15:14
 2/42 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ne tedd! Itt is van ismerkedési kategória. Írsz magadról és csak válogatnod kell a jelentkezők közül! Mindezt ingyen. És persze azt is meglehet beszélni, hogy minden kötelezettség nélkül, vagy esetleg valamilyen folytatással. F.
2023. márc. 28. 15:15
 3/42 A kérdező kommentje:
Ismerkedtem, kapcsolatot akartam, rengeteg randim volt Tinderről. Több könyvet tudnék írni a negatív tapasztalataimról, így ezt az ismerkedés vonalat elengedtem.
2023. márc. 28. 15:25
 4/42 Suetonius ***** válasza:
36%
Nyugodtan kiírhatod azt is, ha csak szexkapcsolatot akarsz. Nekem férfiként működött, hát még akkor neked Nőként... ;)
2023. márc. 28. 15:27
 5/42 A kérdező kommentje:
Nem akarok azt sem. Szeretnék egy alkalmat, ahol a lehető legdiszkrétebb körülmények között egy ismeretlen, de nekem tetsző pasi megszabadítana ettől a teheről, amit a szüzességem jelent.
2023. márc. 28. 15:33
 6/42 anonim ***** válasza:
76%
#3! Nem csak a Tinder létezik!
2023. márc. 28. 15:35
 7/42 Suetonius ***** válasza:
93%
Ezt értem, de ez (sajnos vagy nem, mindenki döntse el) nem így működik. Még férfiaknál sem, nem még lányoknál.
2023. márc. 28. 15:36
 8/42 anonim ***** válasza:
94%
Mindenben gátol a szüzességed? Pl miben? Kíváncsivá tettél!
2023. márc. 28. 15:38
 9/42 A kérdező kommentje:
Mindennap ezen jár az eszem, el sem tudom mondani, hogy mennyit gondolok rá, fejben számtalanszor lejátszottam már, hogy milyen lesz. Plusz érzem azt, hogy mások is látják rajtam, hogy nem voltam még pasival ilyen idősen, emiatt lenéznek, defektesnek tartanak.
2023. márc. 28. 16:03
 10/42 Suetonius ***** válasza:
100%
Bármit képzeltél el, biztosan nem olyan lesz. :)
2023. márc. 28. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!