Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először prostituáltnál nőként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először prostituáltnál nőként, tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyrészt pasik szoktak menni, nem ez a szokványos. 30 feletti szűz nőként viszont már mindenben gátol a szüzességem. Hogy zajlik az egész? Kiválasztom a szimpatikus pasit, felhívom, bemutatkozom, megmondom neki, hogy mit szeretnék és mikor? Vagy mit kell még mondanom? Ha az van az adatlapján, hogy kövér nőket nem vállal, az mit takar? Már nem vagyok az, de sajnos vannak testsúlyingadozás miatti striáim a fenekemen és a combomon, illetve egy műtéti hegem a hasamon. Ezt is jelezzem előre, hogy nem zavarja-e? Nagyon messze vagyok kinézetben a tipikus instás nőktől, nem fogja zavarni, nem fog elküldeni, ha meglát? Illik valami kisebb ajándékot is vinni neki (pl.bonbon)?

2023. márc. 28. 15:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
16%
Én fizetek, ha nekem adod a szüzességedet!
2023. márc. 29. 07:11
 22/42 anonim ***** válasza:
87%

Szintén "zenész", mármint szűz nő vagyok... és ez nekem is megfordult már a fejemben.

Amúgy én úgy csinálnám, hogy előbb eszközzel, hogy azért már kitáguljak kicsit, meg átszakadjon a hártya és csak utána egy fizetős pasi, hogy maga az aktus élménye is meglegyen.

Te nem gondoltál valami segédeszközre?

2023. márc. 29. 19:43
 23/42 anonim ***** válasza:
40%

Ne tedd ezt férfiként irom

El jön az igazi aki meg becsül

2023. márc. 29. 21:09
 24/42 anonim ***** válasza:
42%

Amikor majd megtörténik akkor meg rájössz, hogy mennyire nem változtat rajtad semmit, hogy mennyire felesleges volt stresszelni és azt hinni, hogy emiatt vagy sikertelen.

Utána meg a szégyen és/vagy csalódottság miatt titkolni és tagadni fogod a partnereid előtt, hogy te fizetett pasival vesztetted el.

Hazugságra építed mand a kapcsolatokat és azon is ugyanúgy fogaz kattogni, mint most a szüzességeden.

Nem egy ilyen kérdés volt itt GyK-n, szóval gondold át újra, mert szerintem túlgondolod.

Nem az látszik rajtad, hogy szűz vagy, hanem hogy téged zavar és emiatt nem vagy magabiztos, nem érzed jól magad a bőrödben (ez tükröződik amúgy abból is, ahogyan magadról beszélsz). Ezeken pedig nem az fog segíteni, hogy valakinek szétteszed. De persze mindenki úgy szúrja el az életét ahogy neki jól esik, nyugodtan tedd azt amit szeretnél.

2023. márc. 31. 11:12
 25/42 anonim ***** válasza:
71%

24

Miért kéne ezt bárkinek elmondania? Amúgy a kérdés kamu.

2023. márc. 31. 22:11
 26/42 anonim ***** válasza:
81%

Én jóval fiatalabb vagyok mint te de pár napja voltam. Kiválasztottam egy jó pasit és megbeszéltük. Féltem hogy nem fog neki felállni, de szerencsére ezzel nem volt baj. Az már nem érdekel hogy magától vagy gyógyszertől.

Én teljesen szűz voltam, nem tágítottam magam. Igazából pozitívan csalódtam, azt hittem hogy rosszabb lesz. Kedves és megértő volt.

Egyáltan nem szégyellem. Miért kéne?

Többször valószínűleg nem megyek mert a vibrátor olcsóbb.

2023. ápr. 3. 14:33
 27/42 anonim ***** válasza:
58%

26!

Valószínűleg gyógyszertől.

Hogy nézett ki?

2023. ápr. 3. 14:41
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

27.

Átlagos magasság, sportos testalkatú

2023. ápr. 3. 14:47
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora farka volt?
2023. ápr. 3. 14:52
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

15 cm

Az elején fájt, de utána jobb lett. Nem volt minden idők legjobb orgazmusa, de nem is vártam mert ugye ez volt az első.

2023. ápr. 3. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!