Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először prostituáltnál nőként, tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyrészt pasik szoktak menni, nem ez a szokványos. 30 feletti szűz nőként viszont már mindenben gátol a szüzességem. Hogy zajlik az egész? Kiválasztom a szimpatikus pasit, felhívom, bemutatkozom, megmondom neki, hogy mit szeretnék és mikor? Vagy mit kell még mondanom? Ha az van az adatlapján, hogy kövér nőket nem vállal, az mit takar? Már nem vagyok az, de sajnos vannak testsúlyingadozás miatti striáim a fenekemen és a combomon, illetve egy műtéti hegem a hasamon. Ezt is jelezzem előre, hogy nem zavarja-e? Nagyon messze vagyok kinézetben a tipikus instás nőktől, nem fogja zavarni, nem fog elküldeni, ha meglát? Illik valami kisebb ajándékot is vinni neki (pl.bonbon)?2023. márc. 28. 15:11
11/42 anonim válasza:
Tőled fiatalabb, kigyúrt, chippendél pasit szeretnél, vagy egy idősebb, tapasztalt, átlagos pasit?
12/42 A kérdező kommentje:
Idősebb,tapasztalt, kigyúrt (izmos) pasit, aki arcra is nagyon tetszik.
2023. márc. 28. 17:02
14/42 Suetonius válasza:
Well, ez így nehéz lesz. Te hogy nézel ki, ha szabad? :)
15/42 anonim válasza:
9-es. Probáld NE elképzelni, hogy milyen lesz. Az ilyen elképzelések az okai gyakran a nagy csalodásoknak. Az elözetes beszélgetésnél a testi adottságaidat ne tagadd, de nem kell ráönteni sem a választottra. De leginkább ne izguld tul magad! Sok sikert!
16/42 Suetonius válasza:
Helyesbítek, ha fizetsz érte, ő kb így fog kinézni.
De javaslom, hogy engedd ezt el, és menni fog az ingyen is ;)
18/42 anonim válasza:
Majd ha megtörtént, kérhetünk egy élménybeszámolót?
19/42 anonim válasza:
Nézd, én nőként biztos nem fizetnék ilyenért, amikor egy akármilyen ronda nő szexre megkaphat akár csúcskategóriás férfiakat is. Akkor meg minek fizetni? Még csak azt sem hinném feltétlenül, hogy sokkal figyelmesebb, vagy ügyesebb lenne, mint egy "ingyenes" pasi.
Aztán meg mire mész vele? Ha neked csak a fullos pasik tetszenek, úgy, hogy te ilyen szempontból még csak a kanyarban sem vagy, mi lesz veled később? Nem mehetsz mindig fizetős pasihoz.
20/42 anonim válasza:
Én ingyen is elveszem a szüzességed. Persze ha nem laksz túl messze. :)
Mondjuk én sem vagyok egy adonisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!