Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostihoz készülök, tanácsok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz készülök, tanácsok?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, lányokkal szemben önbizalomhiányos.

Rettentően zavar, hogy mindig felvan hozva a téma, hogy mikor lesz már barátnőm.

Úgy gondolom elmegyek egy prostihoz, hátha megjön az önbizalmam.

Tanácsok,vélemények a dologról?

2017. dec. 26. 14:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Védekezz mindenkeppen. Nem baj ha több óvszer is van nálad.
2017. dec. 26. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

lakásra menj, olyanok közül válassz, akinek több jó értékelése van

a legtöbb megértő, és szívesen segít szüzeken is

2017. dec. 26. 14:43
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem miért kell folyamatosan ezzel csesztetni az embert, hogy mikor lesz már barátod/barátnőd. Mintha ettől felgyorsulna a folyamat.

Hát sok sikert!

2017. dec. 26. 14:44
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
Gratulálok, egy k urvánál elveszíteni nagy élmény lesz.
2017. dec. 26. 14:48
 5/15 anonim válasza:
15%
Te tudod.
2017. dec. 26. 15:03
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Mert aztán az mégnagyobb elmény ha cikizik mert szűz.... tehát mindenhogyan kapufa a sztori...
2017. dec. 26. 15:08
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Menj csak el... én több évig vártam, meg is aláztak párszor. Ha visszapörgetném az időt 20-21 évesen mennék el pont.

Ez csak egy tanulóút lesz, ne törődj az érzelmekkel. Csak tedd be, húzd ki, ismételd amíg lejár az idő. Profitálj.

2017. dec. 26. 15:11
 8/15 anonim ***** válasza:
25%
Nincs ezzel baj, csak nyugodtan. Hajrá! :) A mai kapcsolatokat elnézve semmivel sem különb ez, mintha barátnőd lenne. Sok férfi 10-15 lányon is átmegy, mire megtalálja az igazit, egy nőt akár ennél is több férfi megfekteti, de ezekről sosem beszél senki, viszont aki prostihoz folyamodik, már egyből egy utolsó senki a szemükben, holott nincs különbség.
2017. dec. 26. 15:12
 9/15 anonim ***** válasza:
64%

Én egyetemista lányokhiz járok... akikről meg se mondanád hogy pénzert b•sznak.... pehet hogy a szomszédod....

Nekem ez igy jó. Az én házamba többet komoly kapcsolat cimszó alatt egyetlen egy szuka semvteszi be a lábát....

2017. dec. 26. 15:19
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Vágj bele,csak nyersz vele,mert így csak agyadra megy a szexhiány téma és ezen fogsz becsavarodni.

Olvass értékeléseket csakis lakásoshoz menj ne utcaihoz,és kérdezd ki, hogy vállal e szűztelenítést.Ha telefonban nem szimpi, ne menj inkább,hívj fel mást vannak bőven. És nem feltétlen a fiatal a jobb,nyugodtan válasz náladnál 5-8 évvel idősebbet,ott több a tapasztalat is. Gumit nem kell vinni ha nem akarsz ,van náluk is bőven .

2017. dec. 26. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!