Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz készülök, tanácsok?
21 éves vagyok, lányokkal szemben önbizalomhiányos.
Rettentően zavar, hogy mindig felvan hozva a téma, hogy mikor lesz már barátnőm.
Úgy gondolom elmegyek egy prostihoz, hátha megjön az önbizalmam.
Tanácsok,vélemények a dologról?
lakásra menj, olyanok közül válassz, akinek több jó értékelése van
a legtöbb megértő, és szívesen segít szüzeken is
Nem értem miért kell folyamatosan ezzel csesztetni az embert, hogy mikor lesz már barátod/barátnőd. Mintha ettől felgyorsulna a folyamat.
Hát sok sikert!
Menj csak el... én több évig vártam, meg is aláztak párszor. Ha visszapörgetném az időt 20-21 évesen mennék el pont.
Ez csak egy tanulóút lesz, ne törődj az érzelmekkel. Csak tedd be, húzd ki, ismételd amíg lejár az idő. Profitálj.
Én egyetemista lányokhiz járok... akikről meg se mondanád hogy pénzert b•sznak.... pehet hogy a szomszédod....
Nekem ez igy jó. Az én házamba többet komoly kapcsolat cimszó alatt egyetlen egy szuka semvteszi be a lábát....
Vágj bele,csak nyersz vele,mert így csak agyadra megy a szexhiány téma és ezen fogsz becsavarodni.
Olvass értékeléseket csakis lakásoshoz menj ne utcaihoz,és kérdezd ki, hogy vállal e szűztelenítést.Ha telefonban nem szimpi, ne menj inkább,hívj fel mást vannak bőven. És nem feltétlen a fiatal a jobb,nyugodtan válasz náladnál 5-8 évvel idősebbet,ott több a tapasztalat is. Gumit nem kell vinni ha nem akarsz ,van náluk is bőven .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!