Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz készülök, tanácsok?
21 éves vagyok, lányokkal szemben önbizalomhiányos.
Rettentően zavar, hogy mindig felvan hozva a téma, hogy mikor lesz már barátnőm.
Úgy gondolom elmegyek egy prostihoz, hátha megjön az önbizalmam.
Tanácsok,vélemények a dologról?
Lakásoshoz menjél, ne igyál előtte, ne vegyél be gyógyszert, még akkor sem ha izgulsz...
Ne trükköz, nem kell kiverni előtte.
Olyanhoz látogassál inkább akinél korlatlan az elvezési lehetőség.
Valóban inkább idősebbhez menj!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Sokan kiemeltétek, hogy lakásra menjek.
Az útszéli miért rosszabb választás. (független attól, hogy én is lakásosra gondoltam)
Gondolkozz picit miért jobb a lakásos :D
Vicces én pont úgy voltam, hogy kivertem egy órával előtte, bevettem egy fél xanaxot, megittam egy feles Jagert, felvettem a kedvenc zakómat és töknyugodtan felcsengettem :D
Prüntyögtettünk, aztán mentem haza.
Kicsit futószalagos volt, de nem gond, tapasztalni mentem. Erre jó volt.
Mondjuk az útmenti bokorban, se fürdőszoba, se ágy, se kényelem, se diszkréció nem vár :) Ehhez mérten az ottani lányok a ridegtartástól kissé nyersebb modorúak .Nyilván ha van valami kocsid ,ott is lehet maszatolni de a fenti dolgok akkor is állnak.
Útszélén az aljább lányok vannak akik nem mondanak kb senkire nemet ,a hetet nem fürdött román kamionos túrósát is bekapják.A lakásosok meg bizony válogatnak is,nagyon tré ügyfelet elhajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!