Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok nőként én többször?
17-18-19 egyetértek.
20: a heti 2-3 nem szex??
Val.szeg egyébként kommunikálni kellene, elmondani hogy mi a gond, és megoldást keresni rá.
Lehet, h. a srác nem is tudja,.mekkora probléma ez a barátnőjének.
Szerintem az a baj, hogy már elvárásnak érzi a szexet.
Bele gondoltam, hogyha össze jönnék a világ egyik leggyönyörűbb nőjével aki orrba szájba küldözgetné nekem a meztelen képeit munka közben és várná, hogy dícsérjem meg és legyek oda érte.
Majd munka után otthon találkozás és már látnám, hogy várja, hogy mikor szexelünk mert szexelnünk kell és neki kell a visszajelzés és dícsérjem, kívánjam, mondjam el üzenetben is és face to face is minden nap 228x, hogy ő a legszebb, legfantasztikusabb, legszexisebb csaj akivel valaha találkoztam.
Szerintem 3 hónap után én ezt nem bírnám. Ez iszonyat fárasztó tud lenni a másik számára.
Ez gyakorlatilag egy,állandó elvárás, követelés a másik felé.
Gondolj bele egyik nap nagyon nehéz napod volt a munkahelyen. Alig várod, hogy,egy kicsit pihenhes, de nem mert jön a második műszak. Adj figyelmet a bnődnek, elégítsd ki szexuálisan, dícsérd és szórakoztasd is, nevettesd meg.
Nem a szexel van a baj, meg,hogy van bnő, hanem azzal, hogy,ez annyira intenzív, hogy,ezt hosszú távon nem lehet kibírni.
Legalábbis én biztosan nem bírnám ezt hosszú távon és iszonyat fárasztónak érezném. Nem érezném magam szabadnak a kapcsolatban egyáltalán ezáltal boldognak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!