Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok nőként én többször?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a párommal, 26 évesek vagyunk tehát erejünk teljében. Első kb 1 hónapban folyamatosan csináltuk, élőben is vagy pl telefonon/chaten, képeket és videókat is kért tőlem ha esetleg nem tudtunk találkozni. Most viszont semmi, ha találkozunk van 1-2 menet de azt is én kezdeményezem, és kb mindig nekem kell csinálnom mindent, ő nem is kényeztet, képet pedig már egyáltalán nem kér. Pedig mindig újítok, helyet meg pózt is, odafigyelek magamra stb, de mintha megunt volna. Érzelmileg nagyon jól állunk, érzem hogy szeret, de ez a része kissé aggaszt. Én mindig is "nagy étvágyú" voltam, amivel voltak is gondok mert nem mindenki akar ennyit. Vele viszont olyan tökéletesen indult...2023. márc. 19. 08:15
1/23 anonim válasza:
Hát egy hozzád hasonlót kell keresni, ha tetszik ha nem. Nekem is nagy az étvágyam, volt barátnőm erre azt mondta hogy "viszontlátásra".
2/23 anonim válasza:
Kicsit csillapodott a vonzalom. Lesznek ilyen időszakok, de utána újra nő a vágy.
3/23 anonim válasza:
Kötözd meg és nyalasd ki magad vele.
4/23 anonim válasza:
Senki sem szereti az ilyen fehérmájúakat. Meg nyilván nem nézel ki jól, ezért sem kíván. Eleinte is csak mert új voltál.
5/23 anonim válasza:
Én 40ea férfiként olyan nőt vettem el mint te pasit. Ha tehetném már rég leleptem volna.
Kevés illetve nincs is mára. Így meg kell oldjam máshogy
6/23 anonim válasza:
Lehet kifogtál egy skizo srácot. Szeret veled lenni, de igazából soha sem fogja átadni magát neked, hiába trükközöl.
7/23 anonim válasza:
Mert ez màr sajnos ràdunt,és hiàba irod nem is szeret, nem is kivàn, szerintem màst dug,és ne haragudj de ez nem FFI....nàlam off az ilyen puhapöcs....
8/23 anonim válasza:
Le lettem pontozva, de a kédező azt mondta, hogy úgy amúgy, de szeret vele lenni ez a fiú, csak unalmas a szexuális élet, nincs szexuális étvágya. A leírásból meg a saját tapasztalataimból egy személyiségzavarra következtetek.
9/23 anonim válasza:
Mert már nem izgatod annyira. Vagy van más, vagy rád unt. Van ez így.
Én szívesen megismernélek személyesen
10/23 anonim válasza:
Eltérő az emberek szexuális étvágya.
Van, aki hetente 1x csinálná, vagy aki naponta 1x.
Ha őszinte a kapcsolatotok, akkor miért nem beszélitek meg??
Lehet, hogy találnátok kompromisszumot. Pl. időnként máshogy is kielégítene, nem csak szeretkezéssel.
(Az meg undorító, ahogy egyesek itt nyomulnak.. 🙄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!