Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hol találok olyan partnert, aki hajlandó lenne napi többször is kielégíteni?
Figyelt kérdés
Elsőre mindenki nagyot meg sokat ígér, aztán amikor teljesíteni kellene, már nem úgy megy a dolog.2020. aug. 15. 11:29
1/22 anonim válasza:
Itt majd lesz néhány jelentkező.
2/22 anonim válasza:
Akár itt is.
Viszont lutri, mindenki azt mond, amit akar.
Nekem napi 2-3 lazán menne, tapasztalatból mondom, csak hát ahhoz olyan nő kell
4/22 anonim válasza:
Mennyi az a több? Milyen igènyeid vannak? Csak a behatolás èrdekel vagy elèg az orális vagy a kèzi munka is?
5/22 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy hogyan nézel ki. Ha nem vagy jó csaj akkor esélytelen. Bár találhatsz ilyen lecsúszott inceleket😄Egy darabig biztos menne, aztán rád unnék.
7/22 anonim válasza:
Én meg sem szólalok. Csak csendben olvasom a kérdésedet és mosolygok, hogy eddigi exeimet, napi 3-4x levarrtam. 🙂
8/22 anonim válasza:
Nehèz lesz. Régebben én is keresgéltem, míg egyedül voltam, de mind csúnyán felsült minden szempontból.
9/22 anonim válasza:
#7-es frappáns hozzászólás😃 biztos hogy téged választ majd a hölgy😄 aki amúgy egy szexéhes 20 éves szőke, hosszúhajú bombázó.
Lúzer😃
10/22 anonim válasza:
Eddig megvan már a 100 privi hogy majd ők megmutatják?
Amúgy nőtől függ, van akit 1 dugás után is unok, aki fel tud húzni azt simán elkapom napi 4x. Te vajon melyik lennél? Muhahha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!