Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként hol találok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hol találok olyan partnert, aki hajlandó lenne napi többször is kielégíteni?

Figyelt kérdés
Elsőre mindenki nagyot meg sokat ígér, aztán amikor teljesíteni kellene, már nem úgy megy a dolog.
2020. aug. 15. 11:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
#9: ki akarja, hogy engem válasszon? Nekem van kit dugnom, veled ellentétben. 🙂
2020. aug. 15. 12:30
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
#11-es ne nézzél már madárnak! Azért írtál ide hogy rád írjon a "csaj" húú ez 3-4szer levarta az exét, biztos engem is jól megpakol majd. Valahogy így képzelted el?
2020. aug. 15. 12:34
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Nekem is volt exem akit levarrtam napi 3-4x, volt akit meg tudtam dugni estétől másnap délig 8x.

De ez nem jelenti azt hogy a kérdezőt is le tudnám látatlanban ugyanennyiszer. Volt a válaszolóban némi bújtatott marketing, de nemvolt az annyira komoly sztem.

2020. aug. 15. 12:38
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

A 12-esnek annyit irnek hogy szerintem nem akar a csajtol semmit a 11-es valaszado.

Nekem is megy a napi 3-4-5-6 ami csajtol is fugg de viszont en meg nagyon fiatal vagyok es azert megy ennyi. (19) Kesobbiekben szerintem csokkeni fog de kepes vagyok sok menetre. Talan egyreszt azert is mert a baratnommel nem minden nap szexelunk, altalaban hetvegente de akkor kb 1 napot arra aldozunk :D

2020. aug. 15. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
#12: nem tehetek arról, hogy ez az oldal a loser, kispötsűek birodalma, ahol ha valaki leírja, hogy ő milyen szexualitású, mennyit bír, egyből rásütik a kamu, meg loser jelzőt. Szedd össze magad a társaiddal együtt!
2020. aug. 15. 12:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a priviket, az arra érdemesek választ is kaptak ;-)
2020. aug. 15. 14:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Tuti kamu.Valami pasi biztos.😂
2020. aug. 15. 15:11
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem kizárt, hogy tartós kapcsolatban valaki folyamatosan napi többet toljon. akkor megy ez, hogy semmi más nincs az életben.
2020. aug. 15. 18:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Na, a homár kicsalja a farkatokról a képeket😄
2020. aug. 15. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sem folyton álló farkú 14-25 éves, sem tenyészcsődör, sem olyan fizikai állapotban, sem pedig időmilliomos, hogy az igényeidnek megfeleljek. Az élet rövid, és egyrészt sok a tennivalóm, másrészt sok minden érdekel is a világban, semhogy a napjaim ébrenléttel töltött idejének 50 százalékát szó szerint elbsszam. Még az első napokban-hetekben oké, hogy folyton kúrunk, mert érdekes a friss pina, de hosszútávon ez nekem biztos nem jön be.

(Csak, hogy ne kizárólag önfénnyel legyen tele a válaszsor. És hogy az átlag normális férfi igényét is megértsd. Amúgy a legegyszerűbb 3-4 kúrópajtit tartani párhuzamosan, ha ilyen nagy étvágyú vagy.)

2020. okt. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!