Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hol találok olyan partnert, aki hajlandó lenne napi többször is kielégíteni?
Nekem is volt exem akit levarrtam napi 3-4x, volt akit meg tudtam dugni estétől másnap délig 8x.
De ez nem jelenti azt hogy a kérdezőt is le tudnám látatlanban ugyanennyiszer. Volt a válaszolóban némi bújtatott marketing, de nemvolt az annyira komoly sztem.
A 12-esnek annyit irnek hogy szerintem nem akar a csajtol semmit a 11-es valaszado.
Nekem is megy a napi 3-4-5-6 ami csajtol is fugg de viszont en meg nagyon fiatal vagyok es azert megy ennyi. (19) Kesobbiekben szerintem csokkeni fog de kepes vagyok sok menetre. Talan egyreszt azert is mert a baratnommel nem minden nap szexelunk, altalaban hetvegente de akkor kb 1 napot arra aldozunk :D
Nem vagyok sem folyton álló farkú 14-25 éves, sem tenyészcsődör, sem olyan fizikai állapotban, sem pedig időmilliomos, hogy az igényeidnek megfeleljek. Az élet rövid, és egyrészt sok a tennivalóm, másrészt sok minden érdekel is a világban, semhogy a napjaim ébrenléttel töltött idejének 50 százalékát szó szerint elbsszam. Még az első napokban-hetekben oké, hogy folyton kúrunk, mert érdekes a friss pina, de hosszútávon ez nekem biztos nem jön be.
(Csak, hogy ne kizárólag önfénnyel legyen tele a válaszsor. És hogy az átlag normális férfi igényét is megértsd. Amúgy a legegyszerűbb 3-4 kúrópajtit tartani párhuzamosan, ha ilyen nagy étvágyú vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!