Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánynak ne mondjam el,hogy 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánynak ne mondjam el,hogy 24 évesen szűz vagyok?Kb minden esélyem elmenne ezzel?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom hogy leharapják a fejem én csak leírom a tapasztalatomat. Nem kérek én is kioktatást.

2 évig voltam együtt 1 sráccal akinek én vettem el a szüzességét. 23 éves volt. Én nem éreztem kínosnak csak ő mert az ismerősei mind túlestek rajta. Ha nem mondja hogy szűz akkor is kitaláltam volna. Az elején sokat bénázott mivel nagyon rágörcsölt ezért én lovagoltam meg. Lehet te elsőre profi leszel de valljuk be ennek kicsi az esélye főleg mert nagy a nyomás rajtad.

Ha azt hittem volna hogy tapasztalt akkor lehet teljesen kiábrándulok belőle egy ilyen teljesítmény után, de így türelmes voltam és egész jó volt a 2. Nagyon rosszul esett volna ha nem mondja el.

Legyél bátor, mond el.

2023. márc. 12. 13:46
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
+ 1 szavazat hogy mond el.
2023. márc. 14. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!