Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak ne mondjam el,hogy 24 évesen szűz vagyok?Kb
minden esélyem elmenne ezzel?
következményt levonhatnád végre a beszélgetésből is, és lehet hogy te jelenteted:))))) már fárasztó ne írj többet, és a vitával ne offoljuk tovább a kérdést
2023. márc. 11. 23:05
Akkor törölnek ha hülyeségeket írsz. Ne mást hibáztass azért ha törlik a kommentedet amit ugye te írtál vagyis a te felelősséged.
Vicces hogy megmondod mit csináljak.
2023. márc. 11. 23:12
megint törölték 2-szer is mikor leírtam, hogy az én dumámmal védekezel, ez ám a sértő. hát gyerekeknek muszáj. de csak a jó szándék vezérel tanítalak
2023. márc. 11. 23:41
Talán el kéne gondolkodni miért törölnek. 🙄
2023. márc. 12. 00:28
3 éve tudom, hogy az emberek többsége képtelen az önálló gondolkodásra. nem túl megrázó hogy a szöveg értés is kifog pár emberen. ezt te be is bizonyítottad
2023. márc. 12. 00:36
Mi ez a felesleges veszekedés? Gondolkodj!
Ha prostihoz mész minek titkolnád? Azért mész hogy megtanuld. Sokan mennek ezért, nem szégyen. Valószínűleg hamar el fogsz menni. Van rá esély hogy nem de jóval nagyobb a nyomás rajtad mint egy tizenévesen.
Ha egyszeri. Szintén minek titkolnád? Ugyan az mint a prosti csak nem fizetsz érte. Ha nem ismered jól, még meg is alázhat hogy béna vagy.
Ha kapcsolatról van szó főleg nem értem. Minek titkolni? Így kezdenél egy kapcsolatot? Ennyi bátorságod legyen már. Azt akarod hogy neki is jó legyen nem? Ha nem egy atomfizika mint ahogy a nagyon okos mondta akkor nem nagy dolog. Vagyis elmondhatod neki. Randizzatok, ismerkedjétek meg egymást. Ha úgy látod hogy vagytok olyan stádiumban hogy beszélhettek a szexről vagy már ott tartotok emítsd meg. Ne legyél gyáva, azt biztos nem szeretik a nők, a felesleges titkokat meg főleg.
2023. márc. 12. 08:34
most már beszélgetnél, 10 levél után. de továbbra is csak a neked tetsző válaszokat választod ki. már leírtam nincs időm rád, és felesleges is. mert már megint ugyan azt csinálod mint a legelején. kiragadsz 1-2 mondatot. reménytelen vagy igazi politikus. ők csinálják ezt csak azt válaszolják meg, és csak arról beszélnek ami nekik jó. túl éretlen vagy, én kiszálltam. inkább figyelj a tanárra, tanulj valamit rád fér
2023. márc. 12. 11:02
47-es
A 46-os nem én voltam. Nem akarok veled beszélgetni már. Miért akarnék? Nem vagy képes felfogni én mit akarok és teljesen másról beszélünk. Nem hiszel el nekem semmit (te írtad mielőtt megint jössz a politikus dumával) akkor én minek higyjek neked? Erre valahogy nem tudsz válaszolni pedig nem egyszer kérdeztem, de már nem is érdekel.
Te már eldöntötted hogy éretlen vagyok hogy szűz vagyok, hogy tapasztalatlan vagyok, hogy ez vagyok hogy az vagyok. Ez a feltételezés. Már mindent kitaláltál rólam. Ha az értelmetlen baromságot törlik amiket írtál az is az én hibám. Vajon miért törölték? Gondolkodj el ezen. Attól még hogy valakit jelentenek nem biztos hogy törlik, téged mégis töröltek.
Kb mindenre válaszoltam már pontokba is szedtem neked de akkor meg az volt a baj. Igazából nincs jó válasz csak az amit te adsz ugye?
Nincs időd rám de harmadjára is leírod ugyan azt az arrogáns, lekezelő szöveget mintha te lennél az atya úr isten. Nagy tapas érte, gratulálok. Nem lehet hogy a stílusod miatt kellett várnod 30 éves korodik a szexel? Csak nehogy a kérdező is így járjon a tanácsaid miatt Amiket ugye töröltek.
Sok sikert az élethez. Nincs se kedvem se erőm ugyan azokat a köröket lefutni feleslegesen. Jó tanács:tanuld meg egy felnőtt kapcsolat (mindegy milyen) lényege a kommunikáció! Kérdezz meg egy szakembert ha nekem nem hiszel.
2023. márc. 12. 11:23
szerintem ugyanaz vagy, és vagy 10-15 kérdés már simán össze jött. 2 oldalon keresztül magyaráztam, és ha olvastad a lekezelő stílust akkor. azt is olvastad amiben sok kérdést feltettem és nem válaszoltad meg azokat. pont úgy ahogy írtam. kiválasztottad a neked tetsző kérdéseket. az "arrogáns" beszédben külön ki lett emelve hogy ez is kérdés ez is kérdés. nem csinálom meg újra, és az, közel se az összes. a te kb. mindened kb. a 10%. arrogancia ha én azt írom hogy kb. 4-szer írom le hogy nem válaszolsz a kérdéseimre. de te most is azt írod hogy pontba szeted őket és mindet megválaszoltad. lényegtelen ki vagy, nagyon sok kérdésem nincs megválaszolva. de te azt írod hogy szinte az összeset megválaszoltad pontba szedve. ez nem igaz, és szerinted arrogancia az ha már 4-szer is leírtam hogy ne csak a neked tetszőket válaszold meg? szerinted beképzeltség mikor külön ki van emelve, 4-szer is leírtam, és még mindig nincsenek megválaszolva. a szádba van rágva, és még mindig azon vitázok veled hogy válaszold meg a többit is. meg szerinted meg van. de nincs meg. én vagyok a beképzelt. de már elég sokszor leírtam hogy nincsenek megválaszolva. kajakra az 5 évesnek nem kell ilyen sokszor elmondani. még egy részét külön ki is emeltem. de még csak a kiemeltek sincsenek megválaszolva. nem hogy a többi. én vagyok a beképzelt, az 5 évesnek 4-szer egymás után leírom hogy mit csinált rosszul, még ő is meg érti. nem én vagyok a beképzelt. nagyon türelmes voltam. a papagály nem ismétli magát ilyen sokszor, és még mindig nem hallod meg. nincsenek megválaszolva.
2023. márc. 12. 12:28
nem azért olyan késön vesztettem el, és az életben még nem találkoztam ilyen buta emberel. a gyerekeknek nem kell ilyen sokszor elmondani. amúgy te is már megértetted. csak az egod nem engedi el a dolgot. nincsen megválaszolva nagyon sok kérdés, és én szépen kértem hogy válaszold meg azokat is. erre te először azzal jössz hogy nem is tettem fel kérdés aztán jöttél azzal hogy mivel előre eldöntötem ezért nincs értelme megválaszolni. most meg odas jutottunk hogy megválaszoltad őket, majdnem mindet. újra leírom mint egy babának. nagyon sok kérdésemet nem válaszoltad meg. ha nem tetszik a szájba rágós stílus akkor ne viselkedj úgy mint egy baba
2023. márc. 12. 12:38
Kapcsolódó kérdések: