Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak ne mondjam el,hogy 24 évesen szűz vagyok?Kb minden esélyem elmenne ezzel?
Az első alkalomnál mindenki bénázik, izgul, hamar megy el vagy fel se áll + nem csak annyi a szex hogy berakod.
Ezek normális dolgok de ha nem mondod el neki előtte hogy szűz vagy akkor mindenképpen negatívum lesz.
S mivel akarod kezdeni az ismerkedést? Szia Móricka vagyok és szűz??? Ha eljön az ideje majd rákérdeznek és elmondod (de nem fogják megkérdezni). Az ember, a stílus, személyiség, kisugárzás ami "megfogja" a nőket nem az hogy szűz-e valaki vagy sem.
A szorongásaid vetkőzd inkább le, az gátol a csajozásban nem a szüzességed.
Senki nem gondolja hogy így kell kezdeni.
Valószínűleg nem az első randin fognak szexelni. Ha komolyabbra fordul vagy feljön a szex téma elmondja ennyi. Nem kell túlgondolni de hazudni/titkolni se.
Igen, az is hazugság.
"Ja, bocs tudtam hogy leégett a házunk de nem mondtam el"
Egy ilyen alap dolgot muszáj elmondani. Ha ennyire nem bízik benne milyen kapcsolatot akar? Ha csak szex kell akkor meg mindegy ha prostihoz megy.
"miért is lenne köteles a szex előtt beszámolnia hogy hány csaja volt, ha szóba se jön a téma"
Itt nem arról van szó hogy hány csaja volt hanem hogy csinált e ilyet egyáltalán. Hatalmas különbség.
Ha haverod felkér hogy betonozzatok együtt és neked ez az első el kell mondani neki hogy sose csináltad. Feltéve ha nem akarod átverni.
18 rossz hasonlat, nagyon rossz. Melohelyen alap, hogy elmondjuk az elején. Szerintem nem azzal kell kezdeni, hogy szia Béla vagyok, nincs munkám, az autóm egy fostalicska, szűz vagyok és csoró🤦
Szerintem elég a szex előtt megmondani és kész, ha emberileg jó vagy, jók vagytok együtt és tetszel neki akkor ez nem lesz probléma, ha emiatt elküld nem benned van a hiba.
Én se írtam sehol hogy így mutatkozzon be. Nem kell ezen indítani.
De szex előtt szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!