Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19-21 éves szűz lánynak inkább örülnétek vagy tapasztaltabbat választanátok?
Figyelt kérdés
Nyilván férfiakhoz szól a kérdés. Ez már az a kor, amikor már a többség nem szűz, de azért még nem az, ami már úgymond nagyon "gáz"-nak számít. Ha megismernétek egy ennyi idős lányt, akár alkalmi kapcsolat céljából, akár csak randiznátok vele (most elsősorban nem komoly kapcsolat esetében) és kiderülne, hogy szűz, akkor inkább örülnétek ennek vagy nem, mert hogy "bénázni" kell vele és inkább tapasztaltabb lánnyal feküdnétek le szívesebben?2022. aug. 28. 21:07
1/23 anonim válasza:
Örülnék, mindig jó ha én tanítok be újat, és közbe a tudat hogy nekem “adta” először át magát.
2/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki. Olyan pasinak akinek van önbizalma kifejezetten élmény, sőt.... ha vele leszel először nagyon büszke lesz magára
5/23 anonim válasza:
Engen nem zavarna.. És te kérdező adnàl esélyt egy 20+ szűz sràcnak ill gàznak talàlnàd?
6/23 anonim válasza:
De akit nem oltottak be a szülők, vallás, a szex ellen, ott nincs probléma. Megy minden magától!
7/23 anonim válasza:
6. Hja, mert azt hiszed, a világ annyira egyszerű. nagyot tévedsz. ezer más dolog is van, mint vallás meg szülők meg beoltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!