Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak ne mondjam el,hogy 24 évesen szűz vagyok?Kb minden esélyem elmenne ezzel?
#17 akkor te közlöd a pasiddal, hogy már 20-nál több pasi volt benned. csak mert egy csomó pasit ez zavarna. egy ilyen alap dolgot muszáj lenne elmondani, ha ennyire nem bízol benne milyen kapcsolatot akarsz? sok pasi nem szereti a rib.iket (nem értem miért, én imádom, és ez képmutatás a részükről)
"Ha haverod felkér hogy betonozzatok együtt és neked ez az első el kell mondani neki hogy sose csináltad. Feltéve ha nem akarod átverni."
elég nagy gondot csinálsz ebből, pedig lehet hogy észre se vennéd. 100% hogy te ha az első randi megtudnád, ott helyben fel állnál, és el mennél.
én mikor elsőre betonoztam sokkal jobban csináltam mint pár régi motoros, aztán a többi hasonló esetben is ez volt, bármikor örömmel vissza várnának. meg miköze a fizikai munkának a szexhez. ég és föld a 2, és tényleg jobban nyomtam a legtöbb ilyet, mert erős kitartó, és nem picsogok mint a legtöbb. eltértünk a témátol.
ne emelj ki 2 neked tetsző mondatot, válaszold meg akkor a többit is. pl a nem fogok tanítgatni. na te pont ilyenek tűnsz. a válaszaid alapján. 100% hogy te ezért reagálsz így. ne próbálj meggyőzni az ellenkezőjéről nem hinném el. már szinte bűn ez a szemedbe, tudjuk miért
1. A feltételezéseiddel nem sokra mész mivel nem ismersz. Nincs értelme.
2. Én elmondanám neki ha olyan sok pasival lettem volna.
3.Nem akarlak meggyőzni semmiről hisz te már tényként kezeled a tévképzeteidet. Mi értem lenne
4. Persze lehet vissza utasít, ez benne van a pakliban mindegy mit csinálsz.
5. Kérdező ha megbízol a nőben miért ne mondanád el? Ha emiatt elhagy úgy se ért annyit. Szerinted jó hazugsággal/titokkal kezdeni egy kapcsolatot? Mond meg neki hogy szűz vagy és beszéljétek
meg,egy kapcsolatnak a kommunikáció az alapja.
szóval te az összes kapcsolatodban, még a szex előtt kibeszéled az exeidet mennyi volt stb.? hihető:) ez max csak akkor lehet ha még nagyon fiatal vagy(vagy te is szűz vagy és fogalmad sincs milyen egy kapcsolat eleje).
mit gondolsz évekig járnak míg már minden szóba jön. te szó szerint árulásnak hívod csak mert nem tudsz még mindent róla. te most valóban vagy nagyon fiatal vagy, vagy a tévképzetem nagyon is valós. egy csomó kapcsolatban sok idő mire elérnek az ex témára, de ilyenkor már nagyban szexelnek. titok csak mert a kapcsolat elején nem mondott el mindent saját magáról. kommunikáció az alapja egy kapcsolatnak, és te abban a tévhitben élsz hogy a párok úgy kezdik, hogy beszámolnak az exeikről még a szex előtt. majd ha felnősz, és neked is lesz kapcsolatod. akkor rájössz, hogy nem úgy kezditek hogy bennem már 30-an jártak (te hányadikban mártod meg:), pont ezért fel se merül a csajában hogy szűz lenne 24 évesen.
persze kérdező ha aggódsz a teljesitményed miatt szex előtt elmondhatod, de utána mindenképpen mond el. de amiket leírtam nyugodtan nézd vissza, és látod neki is mennyire fontos, még árulásnak is hívja csak mert nem számoltál be az exekről. pedig ha nem jött szóba. ő se mondta hogy neki mennyi volt. szóval ha hasonló képmutató mint az itteni, és kiakad. rögtön rá vághatod, hogy te se elemezted ki az előttem lévő pasijaidat, és a csajaidat se. elhhieted hogy egy 24 évesnek a mai világban már bőven volt szex az életében ha csak nem bún ronda szegény, és mivel ő sem beszélt róla, semmi joga nincs kiakadnia azon amiért te se hoztad szóba. egyenlőség a kis femináci. te elárulod és hazug vagy, pedig ő sem mondott semmit az exekről, de neki szabad, csak mert neked még nem volt, és akkor. volt szó az exekről nem. akkor mit hisztizel, ja hogy azért mert te nem akarsz szűzzel járni. ha már 1-szer szexelt volna akkor szerinted már oké lenne? mi a különbség a teljesítményében, semmi. miért is árulás ez ha nem volt róla szó? tegyük fel én már egyszer szexeltem. a kérdező nem, mivel én nem mondtam az első szex előtt az teljesen oké, de ő hazug lenne. tudod 24 évesen nem várnak évekig a szexel, mint nálatok aki még csak 14, az úgy más téma. nem ragadunk ki megint 1 mondatod érveld meg az összeset ez egy felnőt beszélgetés.
Megint csak feltételezéseket tudsz irni mást nagyon nem.
Ha komoly kapcsolatról van szó igen elmondom hogy ennyi emberrel voltam egyutt, de nem elemezném főleg nem kéretlenül. Egyáltalán nem mindegy hogy teljesen tapasztalatlan valaki vagy sem. Azt hiszel amit akarsz de ne érvelj ezzel.
Máshogy viszonyul egy tapasztalt és egy tapasztalatlanhoz az ember, Ez nem olyan bonyolult. Szoval igen, fontos. Azért nem hagynálak ott mert szűz vagy de azért igen mert nem mondod el. Ha megbizok benned annyira hogy lefeküdjek veled ugyan azt a bizalmat el is várom. Te mit szólnál hozzá forditott esetben? a nő nem mondja el hogy szűz. Fejben és lélekben is mashogy kell készülni rá.
Ez egy felnőtt beszélgetés de csak kitalalt tévképzetekkel jössz hogy én milyen vagyok. Igy nem lehet beszélgetni, ez gyerekes.
a korhatár nem csak a test miatt van, hanem mert értelmileg sem elég érettek feltételezések? akkor lesüllyedek a szintedre utoljára idézetek:
kérdés: "szóval te az összes kapcsolatodban, még a szex előtt kibeszéled az exeidet mennyi volt stb.? hihető:)" ez egy kérdés megválaszolva félig. az sem érv: Egyáltalán nem mindegy hogy teljesen tapasztalatlan valaki vagy sem" már írtam régeben, hogy kihagyásnál a pasik hamarabb elsülnek. a sok példa itt amikor írják hogy egy csomó pasi béna az ágyban meg stb. miért és kell rá készülni mintha atom fizika lenne? érveld meg hogy miért is olyan bonyolult és rohadt nehéz ez.
ez megállapítás: "egy csomó kapcsolatban sok idő mire elérnek az ex témára" majd ha neked is lesz kapcsolatod rájössz
" titok csak mert a kapcsolat elején nem mondott el mindent saját magáról." te azt írtad titkolózik, 24 évesen már nem várnak fél évet a szexel ez sem feltételezés, tény
"még árulásnak is hívja csak mert nem számoltál be az exekről" annak hívtad nézd vissza
"te elárulod és hazug vagy, pedig ő sem mondott semmit az exekről, de neki szabad, csak mert neked még nem volt, és akkor." még mindig nem érvelted meg hogy miért atomfizika, és kell rá készülni. persze kell meg fürdesz. de neked külön felkészülni arra hogy bele ülj. oké.
kérdés:"ha már 1-szer szexelt volna akkor szerinted már oké lenne? mi a különbség a teljesítményében,"
kérdés: "tegyük fel én már egyszer szexeltem. a kérdező nem, mivel én nem mondtam az első szex előtt az teljesen oké, de ő hazug lenne."
ez is tény, habár szerintem nem vagy 14: "24 évesen nem várnak évekig a szexel, mint nálatok aki még csak 14," nem hisszük el csak mert te azt mondod hogy nem dobnád ki. már azt is leírtam miért keresd vissza
kérdéseket leszartad: "nem ragadunk ki megint 1 mondatod érveld meg az összeset ez egy felnőt beszélgetés."
én 30 évesen vesztetem el az első egy éjszakás volt, jól bírtam, nem hitte el hogy szűz vagyok, még dühös is lett hogy miért próbálom ezt vele elhitetni. ezzel még reggel is voltam így meg volt a 3 szex. az utáni lévő csaj szintén nem hitte el hogy kezdő vagyok. fél év múlva addigra már sokat szexeltem. de szóba jött hogy mikor vesztettem el. ő sem hitte el. bocsi édes de az "atom fizika" nem volt olyan nehéz. aztán volt kimaradás nagyon tetszett a csaj 2 percig bírtam. semmi baj az elsőnél nagyon izgultál igaz? ez volt a kérdése. a csajok nem készültek rám, és nem dőlt össze a világ. kajakra hogy készülnél te egy szűzre, nem is értem, és nem is akarom. bár én idősebb voltam de a 30 éves nők úgy futottak, hogy elkapni se bírtam volna őket
FELTÉTELEZEL és SPEKULÁLSZ mind ezt egy nagyon lekezelő, gusztustalan stílusban olyan magas lovon ülve hogy nem látom a tetejét. Ennek semmi értelme. Ténykent kezeled a téveszméidet. Mindek válaszoljak ha már eldöntötted helyettem a választ és nem fogatsz el mást? Akkor nekem miért kéne elhinnem amiket te írsz ? Annyira gyerekes viselkedés.
Kérdező:
Ha csak dugni akarsz és minél előbb elveszteni ne mond el (nem fogsz vele sokra menni)de ha normális kapcsolatot akarsz akkor mond.
Sokat segít a kapcsolaton ha ezeket meg tudjátok beszélni és együtt élitek meg a szexet. Mert igen ebben érzések is vannak.
Ha normális (és te választottad csak bízol a saját döntésedben)
Akkor segíteni fog és megértő lesz ha nem akkor nem éri meg.
Sok sikert.
Úr isten 26-os. Menthetetlen vagy. Inkább ne ge beszélj szintekről. Ne égesd így magad.
+1 szavazat hogy mond el. Ha csak szexet akarsz prostihoz is mehetsz de ha normális kapcsolatot akkor mond el neki nyilván ne ez legyen a nyitó mondat majd ha már olyan lesz a kapcsolat. Hajrá én szurkolok.
nem voltam lekezelő, mert még így is túl becsültelek. lekezelés az? ha egy 5 évesnek azt mondod, hogy kár beszélni az atomfizikáról mert úgy sem értené meg? ezt írtad most: "Ténykent kezeled a téveszméidet. Mindek válaszoljak ha már eldöntötted helyettem a választ és nem fogatsz el mást?"
éppen ezt magyarázom, hogy te nem válaszolsz a kérdéseimre. te leírtad hogy csak feltételezéseim vannak. erre kénytelen voltam kiemelne az előtte lévő kommentből, és muszáj volt oda írnom hogy azok kérdések. hahó hahó. ennél szájba rágósan nem tudom elmagyarázni.
te azt mondtat hogy feltélezésim vannak. pedig az előtte lévő kommentben sok kérdés volt. amikre vártam volna a választ. de nem kaptam. ezért kiemeltem a kérdéseket, mert magadtól nem láttadat, és azt állítódat hogy csak feltételezéseim vannak. pedig sok kérdésem volt. most meg azt állítod hogy lekezelő vagyok. te észre se vetted a kérdéseimet, és ezért én kiemeltem őket, és továbbra is azt állítod, hogy csak feltételezéseim vannak. lehet hogy a szemeddel van baj. de én pont hogy a válaszaidat akartam volna, de te nem adtál. pedig én akkor még nem az 5 éves szinten kérdeztem. normálisan írtam le legelsőre. de aztán kénytelen voltam az 5 éves szintre lesülyedni. de még ezután is azt állítod hogy én nem vagyok kíváncsi a válaszaidra. pedig tök sokat kérdeztem tőled. kérdeztem egy csomót, és az volt a bajom, hogy te nem válaszolsz rájuk. ezután jött a "lekezelő" stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!