Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánynak ne mondjam el,hogy 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánynak ne mondjam el,hogy 24 évesen szűz vagyok?Kb minden esélyem elmenne ezzel?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
25%

Feltetelezed hogy én mit csinálok. Feltételezed hogy szűz vagyok vagy kevés emberel voltam. Mindent csak feltételezel.

Igen sok kérdésed van amikre már válaszoltál. Az én válaszomat semmissé teszed azáltal hogy "Hihető:)" vagy más lekezelő válasszal. Van értelem szerinted így válaszolni?

"nem hisszük el csak mert te azt mondod hogy nem dobnád ki. már azt is leírtam miért keresd vissza"

Te nem hiszel el semmit mert nem akarsz. Nekem miért kéne hitet adnom neked? Főleg ilyen stílussal? Nem tudom kinek képzeled magad.

2023. márc. 11. 18:53
 32/52 anonim ***** válasza:
25%

Miért kell rákészüllni?

Ha csak dugni akarsz nem kell. Üsd ki a falat és már ott a lyuk.

Szerinted miért van ennyi kérdés az első szexről? Csak úgy poénból? Ha olyan könnyű és egyszerű minden miért vártál 30 évet? (Már ha igaz mert nekem sem kell elhinnem semmit)

Kell a hangulat, bizalom, vágy főleg ha azt akarod hogy mind a 2 főnek jó legyen.

Tudod ez nem csak arról szól hogy berakod valahova a cerkát és minden jó.

2023. márc. 11. 19:01
 33/52 anonim ***** válasza:
54%

eddig csak azt állítódat hogy csak feltételezésim vannak. végig azzal védekeztél. most hogy már azt lehetetlené tettem. elő állsz azzal hogy úgysem hittem volna el a válaszaidat. kajakra te politikus vagy? az elején az írtam hogy ne csak 2 montaod emelj ki hanem válaszolj a többire is. erre ugyanazt folytatod, csak oda írtad elé, hogy azért írtad eddig azt hogy nincsenek kérdésem mert úgysem hinném el a válaszaidat. miért nem írtad ezt 5 levéllel ezelőtt? akkor nem kellet volna az 5 éves szintre lemennem. megválaszolom miért nem írtad ezt eddig. mert ez eddig eszedbe se jutott. örülök hogy sikerült egy kicsit rávilágítanom arra mi is történt, és végül nem volt teljesen felesleges. de nincs több időm rád sajnos. szép életet.

utóirat nézegesétek azókat a kérdéseket amiket ajánlottam. az itt lévő csajok is igazolnak. semmi szükség a saját tapasztataimat megosztani.

"Kell a hangulat, bizalom, vágy főleg ha azt akarod hogy mind a 2 főnek jó legyen."

ezeket amúgy is megcsinálod ha szűz a pasi ha nem szűz akkor is. gyenge próbálkozás. mivel csinálsz többet ha tudod hogy szűz a pasi, eggyel több gyertyát teszel ki. na ez lett volna a felnőt beszélgetés, ha már rögtön válaszol a kérdéseimre, én is válaszoltam volna, és haladhatod volna a társalgás. de te csak ezt csináltad: neked csak feltételezéseid vannak. már nincs időm lezavarni a normális beszélgetést. legközelebb válaszolj is a kérdésekre rögtön, és akkor majd felnőt beszélgetésben is lesz részed

2023. márc. 11. 19:32
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg menthetetlen vagy.

Nem fogom leírni mégegyszer ugyan azt mert nem vagy képes felfogni. Másnak sikerült.

Olvasd vissza

Nem hiszed el amit írok és gondolok. Nem én találom ki. Ezt te írtad még ki is másoltam neked. Ezután nincs miről beszélnünk mert csak azt hiszed el amit akarsz.

Szállj le a magas lóról és nézz körbe mert nagyot lehet esni.

Az arrogáns stílusod visszataszító. Megsúgom ettől nem leszel kevésbé gyerekes.

Nem elmodnani hogy szűz vagy az első előtt a partnerednek gyáva dolog. Bár lehet nem kéne csodálkoznom a válaszaid után hogy te ezt támogatod. Szűznek lenni nem gáz, eltitkolni már annál inkább. Ehhez fel kell nőni, nem mindenkinek sikerül.

2023. márc. 11. 19:59
 35/52 anonim ***** válasza:
54%
31. kérdésed előtt semmi mást nem mantráztál csak hogy: feltételezed hogy mit csinálok. nem arrogancia ha tényeket közlünk. most már ezt nem teheted tovább jön ez a variáció. oké:((( egy éjszakás csajnak nem el mondani gyáva dolog, hát ez is egy vélemény, ja kurv.a gyáva voltam. te néha látod is mit írsz. 12 éves vagy igaz? (és megint csak kiragadtál 1 neked tetsző mondatot, és a többit figyelmen kivül hagyod) mégsem fejlődsz. tökéletes lennél politikusnak. oda való vagy. kérdést már megint nem válaszolod meg amit nem tudsz. ugyan ott vagyunk ahol kezdtük.
2023. márc. 11. 20:45
 36/52 anonim ***** válasza:
54%
teljes lett a kör ugyanoda jutottunk. hát ez szép. így kezdtük az egészet:)))
2023. márc. 11. 20:48
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

35

Legalább értelmezni tudnád a mondatokat, de hát még azt se. Szomorú hogy itt tartunk. Ennek egyszerűbben nem tudom leírni,sajnálom. Másnak sikerült megértenie.

Nyugodtan magyarázz bele mindenbe amit akarsz. Ha ez jól esik hajrá. Szép estét.

2023. márc. 11. 21:04
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szex kell akkor menj prostihoz. Neki felesleges hazudni.

Ha kapcsolatot akarsz ez a minimum. Úgyis látszik, minek titkolni.

2023. márc. 11. 22:05
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Wow mik vannak itt.

Ne hallgass a 35-re, hülyeségeket beszél.

Ha ennyit nem mersz elmondani mit vársz a későbbiekben? Ha elmondod nyugodtabban tudjátok csinálni. Nem lesz akkora elvárás és nyomás. Bevezethet a szexbe rendesen.

2023. márc. 11. 22:24
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Töröltetem? Ha valamit törölnek az azért van mert olyat írtál amit nem kellett volna. Ezt következménynek hívják. Nehogy már ezért is én legyek a hibás.
2023. márc. 11. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!