Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora pénisszel mire számítsak nőknél?
A péniszem nagyobb az átlagnál, kb. 17-18 centi(felfel görbül) vastagsága 4,5 és 5 centi közt van a legvastagabb ponton.
Ez a legtöbb nőnek mekkora? Van olyan akinek ez nagy? Vagy van olyan akinek ez kicsi?
Legtöbb nőnek gondolom megfelelő, igaz?
Tudom nem ezen múlik. De a kérdés akkor is adott...
Pl. testmagasságról is lehet mondani véleményt... Ez ugyan az.
Fölösleges volt ezt itt feltenned, itt mindenkinek nagyobb van.. mindenki 10 órán át bírja, a tiéd meg “bébi” méret hozzájuk képest..
Amúgy nekem is ekkora, az eddigi barátnőim mind csak kisebbekkel találkoztak elmondásuk szerint és utánna sűrűn elővették játszani mert jobban tetszett nekik mint a kisebbek (ezek szerint nagyon sokan 13-14 centis véknyával rohangálnak és csak neten óriási nekik..) Ez a méret már némelyiknek fáj, némelyiknek pont jó. Tetszeni fog nekik, ne idegeskedj ezen.
Bírom én szerintem elég jól.
Elsülök és utána is áll még.
7!
Maximum a te túlméretezett pínádnak a legjobb. Meddig kell íbrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!