Miskolcon milyen egy hajlektalanszallo? Mire szamitsak 23 eves nokent? Budapesten "jobb" lenne hajlektalan lenni?
Nincs hova mennem. Par nap mulva hajlektalan leszek. Miskolc a legkozelebbi varos, viszont Miskolcon mindig olyan hajlektalanokat latok hogy azok inkabb csovesek nem hajlektalanok....ha olyanok vannak egy hajlektalanszallon en inkabb elalszok ejszaka valami eldugott lepcson valahol a belvarosban.
Furdeni gondolom lehet a szallon es adnak enni is, telefont tolteni lehet meg internetezni igaz? Mivel nem lesz bejelentett lakcimem munkat eselyem sem lesz talalni?
Azon gondolkozok azt hazudom a varosba par embernek hogy elhagytam a penztarcam nem tudok haza menni,hatha adnak penzt es abbol telekocsival elmennek Budapestre. Kb 3000ft.
Szerintem ott tobb lehetoseg van még hajlektalankent is.
Nem akarok koszos csoves lopos hajlektalan lenni, es nem is leszek az, de Miskolcon csak azok vannak.
Mit tudtok errol az eletrol? Ki lehet ebbol labalni?
Budapesten lattam sok mosogato munkat el lehet menni mosogatni is nem kell lakcim naponta fizet, Miskolcon semmi ilyesmi nincs. Mosogato munkabol valahogy ossze gyujtenek egy szobara aztan meg rendbe jonnek.
Szerintetek mit csinaljak ebben a helyzetben?
vannak munkásszállós munkák pl gyárakban, élelmiszerüzemekben
vagy idősekre vigyázás, au-pair (baby sittelés)
esetleg próbálkozhatsz egy plébánián segítséget kérni
ami még adhat szolgálati lakást, az az állatgondozó
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!