Elindulok egy valtoruhaval es egy taskaval mert nincs hol laknom, mire szamitsak mi fog tortenni velem? 24L
Nem szeretnek rola beszelni hogy miert nincs hol laknom, nem is szamit, de az a lenyeg hogy holnaptol nem lesz hol laknom.
Egy taskam van, amibe bele rakok egy valtoruhat, telefontoltot, tisztasagi dolgokat, nem tudom mi még a legfontosabb
Hajlektalanszallokon meg lehet furdeni es felefont tolteni? Kimosni a ruhamat?
Lesz ezekre lehetosegem?
Be fogok menni ettermekebe, megkerdezem keresnek e mosogatot ott meg lehet beszelni a napi fizetest, ha esetleg talalok munkat, napkozben dolgozok de ameddig nem szedek ossze egy szobara valo penzt, addig estenkent hol tudnek aludni?
Hol legyek amikor nem kell majd dolgoznom?
Hogy vegezzem el az alapveto tisztasagi dolgokat? Nekem eskuszom nem az a legrosszabb hogy nem lesz hol aludnom, hanem az hogy vajon hol fogok tudni zuhanyozni es hogy fogom tisztan tartani a ruhaimat..
Es ha nem talalok mosogato munkat, mit fogok enni vagy mi lesz velem?
Azt hogy valami szervezet segiteni fog ne irjatok mert ha segitenenek barkinek is, nem lenne ennyi hajlektalan ember, nem en leszek a kivetel akinek majd segiteni fognak
Attol is felek hogy ellopjam a telefonom akkor teljesen elvesztem majd minden remenyem..
Kerlek titeket irjatok nekem tippeket, vagy ha tudtok valami megoldast akkor irjatok le nekem
Megkerem az adminokat ne toroljek a kerdesem nem viccbol irtam ki, teljesen elvagyok keresedve!
Budapesten tobb lehetosegem lenne szerintem, de nincs penzem oda felutazni. Pedig ott van 1000etterem, valahova ugyis felvennenek mosogatni, itt ahol lakok a legkozelebbi varosba kb 10 etterem van, es interneten neztem sehova nem keresnek embert
Hajlektalan szallo sincs, csak etelt szoktak osztani de ejszakara sem tudok be menni sehova, es megmondom oszinten inkabb vegigulom ebren az ejszakat valami forgalmas helyen, aztan nappal alszok majd 1-2 orat valami parkban ahol nem maszkalnak, de nem merek hajlektalanszallora menni aludni, csak max furdeni..mert mashol nem fogok tudni
Mit tennetek a helyemben? Amihez penz kell, pl elutazni olyan helyre dolgozni ahol adnak szallast az kivan love, mert nincs penzem utazni, sem ott lenni fizetesig.
Hova valósi vagy? Hátha tud valaki közülünk segítne valamiben.
Egyébként nincs valami rokon, akinél meghúzhatnád magad addig? Nagyszülők, testvér, stb?
Eddig hol laktál?
Eddig nem dolgoztál sehol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!