Ahol a gyereket csak jó időben viszik ki az oviban, és akkor is keveset, mindig mindenből van kinti váltóruhája?
Nálunk úgy van, hogy télen a benti nadrág fölé vesz egy másikat, amikor reggel indulunk oviba. Azt ott levesszük, és ha kimegy, akkor ráadják.
Sapka, sál, kabát, kiscsizma az egyféle van, azaz az elmúlt hetekben nem egészen. Mostanában ui. a reggeli és a késő délelőtti idő között olyan nagy hőmérséklet-különbség van, hogy szoktunk vinni egy vékonyabb kabátot és egy vékonyabb sapkát is. De az benne van a kis hátizsákjában, tehát minden nap visszük-hozzuk.
Én abban viszem amiben kinn is lehetnek..
Bentre van váltó 2 is
( többet várnak el, de a gyerekemet 3-szor kellett öltöztetni szeptember óta
-1 leöntötte egy csop. Társa
-2 lecsúszott a vizes csúszdàn, későn vették èszre, hogy le kell törölni
-3
Szólt, hogy ki kell mennie, de húzták az időt ( elnèzést is kértek tőlem , hogy ők voltak a hobásak, mert szólt.. és előttem még egyszer a gyerektől is..)
Így tárgytalannak tekintettem a 3-5 öltőt
Overálban megy,alatta van a benti leggings.
Kinti cipő az,amiben megy (téli bakancs).
Kintre mindig vízhatlan overáljuk vannak. Évszakban megfelelően 3 fajta (bélés nélküli, vékony béléses, vastag béléses). Mondjuk nálunk mindig kint vannak. Esőben, hóban is. Imádnak a sárban dagonyázni is. Ha beértek és az overál alatti ruházat koszos, akkor azt is átcserélik.
Szerintem vidd évszaknak megfeleő ruhában. Abba menjen ki. Az a legjobb.
Nálunk sincs külön kinti ruha.
Amibe megy reggel a gyerek, abban van napközben és ha baleset éri (kiönt valamit, koszos lesz, stb) akkor van bent 1 váltás ruha, amit tudnak használni ilyenkor. Nálunk inkább a torna cucc a kényes téma :D Az elmúlt évben 2 cipőt is kellett venni átnövés miatt és ugyanennyiszer volt torna óra.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!